Jumbo Van Veldhuizen Clubfundactie

Daltosponsor Jumbo/van Veldhuizen Clubfund

Op 15 februari kwam er officieel een einde aan de Jumbo clubfund-actie.

Door middel van het sparen van zegeltjes konden de klanten sparen voor leuke artikelen met een foto van hun kind er op. Tevens krijgen de deelnemende verenigen een aardig bedrag van de gespaarde zegeltjes als bonus.

Op de foto de cheque voor Dalto ten bedrage van € 252,50 overhandigd door mw van Veldhuizen. Alle spaarders en Jumbo Veldhuizen bedankt voor deze leuke actie.

Peter van den Berg
Sponsorcommissie

20200215 Jumbo Clubfundactie. Opbrengst voor Dalto.


Aanstaande zaterdag is het zover…. De bestelde FANshop artikelen kunnen opgehaald worden!!

Je kunt de bestellingen op 15-02-2020 van 08:00 uur tot en met 21:00 uur ophalen bij Jumbo van Veldhuizen op vertoon van een print van het “ophaalmailtje” dat je automatisch toegestuurd krijgt. Geen mail ontvangen? Ga dan naar je eigen FANshop en print het ‘ophaalbewijs’ uit.

Let op: je kunt alleen op 15-02-2020 bij Jumbo van Veldhuizen terecht. Niet opgehaalde bestellingen worden daarna overgedragen aan de verenigingen.

Je krijgt een tasje mee met daarin alle bestellingen die in jouw FANshop zijn gedaan.

De Jumbo van Veldhuizen ClubFund-actie was een groot succes! Alle deelnemers bedankt voor hun enthousiasme en inzet.

Om 14:00 uur willen wij aan alle sportverenigingen de cheque overhandigen waarop de waarde staat die de leden bij elkaar hebben gespaard. Wij zouden het ontzettend leuk vinden als daar per vereniging iemand aanwezig is.

Graag tot zaterdag.

Met vriendelijke groet,

Patrick van de Kraats

Bedrijfsleider
Jumbo Driebergen


18 december 2019

Hieronder de tussenstand in de Jumbo van Veldhuizen Clubfundactie.

43% van de deelnemende jeugdleden heeft de Clubfundpagina geopend. We staan op dit moment op 1369 punten, mooi voor de clubkas.

Let op!
Vanaf maandag 23 december t/m dinsdag 31 december DUBBELE zegels bij iedere € 10,- aan besteding.

Tussenstand Dalto/Jumbo Clubfundactie


26 november 2019

Inmiddels heeft bijna iedereen de foto en actiecode gekregen, zodat er nu gespaard kan worden voor mooie artikelen.
Op dit moment heeft 27% van de gefotografeerde leden de clubfund pagina geopend.

Laten wij met ons allen ervoor zorgen dat deze spaaractie voor Dalto een groot succes wordt.

Peter van den Berg


Dalto/Klaverblad Verzekeringen en Jumbo van Veldhuizen zetten bijzonder 1-2-tje op!

Hierbij wordt u van harte uitgenodigd voor de kick off van de ClubFund actie van Dalto/Klaverblad Verzekeringen en Jumbo van Veldhuizen. Deze kick off vindt plaats op 15-11-2019 bij Jumbo van Veldhuizen.

Tijdens deze kick off zal het startsein worden gegeven van de Jumbo van Veldhuizen ClubFund actie.

Samen met Jumbo van Veldhuizen heeft Dalto/Klaverblad Verzekeringen een unieke spaaractie opgezet. Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen de club en Jumbo van Veldhuizen.

Wat gaan we doen:

• We hebben van iedere speler een unieke spelersfoto gemaakt;
• Iedere speler krijgt een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke Dalto/Klaverblad Verzekeringen-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn een bidon, poster, telefoonhoesje, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere originele artikelen;
• Bij Jumbo van Veldhuizen kun je vervolgens van 16-11-2019 tot 11-01-2020 sparen voor gratis fanartikelen;
• Bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen.
• Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler;
• Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het Dalto/Klaverblad Verzekeringen-logo; kortom voor ieder wat wils!
• Een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van Dalto/Klaverblad Verzekeringen! Je spaart dus niet alleen voor jezelf…maar ook voor de club;
• Naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop clubfund.nl/daltoklaverbladverzekeringen met hierin alle fanartikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kunnen alle mensen makkelijk hun Dalto/Klaverblad Verzekeringen-Fanartikelen bestellen en het met Jumbo van Veldhuizen ClubFund-punten afrekenen.

Ieder lid ontvangt een persoonlijke actiefolder met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan! Zorg dus dat je die snel in je bezit hebt.

Wij hopen u 15-11-2019 te mogen verwelkomen!
Dalto/Jumbo Van Veldhuizen Clubfund spaaractie


3 november 2019

Dalto/Klaverblad Verzekeringen start unieke spaaractie samen met Jumbo van Veldhuizen

Samen met Jumbo van Veldhuizen gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas.

Wat gaan we doen:
• we gaan van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken;

• iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke Dalto/Klaverblad Verzekeringen-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn;

• een bidon, poster, showergel, broodtrommel, telefoonhoesje etc.;

• bij Jumbo van Veldhuizen kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler;

• naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het Dalto/Klaverblad Verzekeringen-logo; kortom voor ieder wat wils!

• per verzilverde zegel in je fanshop vloeit direct een bijdrage in de clubkas van Dalto/Klaverblad Verzekeringen!

Goed om te weten:

• op alle artikelen zal het logo van Dalto/Klaverblad Verzekeringen gedrukt worden;

• de Jumbo van Veldhuizen ClubFund-actie start 16-11-2019;

• er komt een gezamenlijke Kick-off van deze actie op 15-11-2019;

Kijk voor meer informatie hier: youtu.be/u7-PdIfHk1w

Fotografie:

Maar eerst de fotografie! De leiders/leidsters zullen op korte termijn geïnformeerd worden wat er van het team verwacht wordt en wanneer de fotosessie precies per team plaats vindt.

We hopen uiteraard op ieders medewerking. Samen gaan we er weer een super mooie actie van maken.


Een broodtrommel, beker, poster, muismat met je eigen foto en het logo van Dalto? Dat kan! Onze trouwe sponsor, Jumbo van Veldhuizen heeft een actie bedacht waarbij een ieder kan sparen voor zijn eigen merchandise.

Op 9 november kun je een foto laten nemen tijdens de fandag. Door registratie van naam en nummer, krijg je straks een eigen website waar je jouw foto’s en mogelijke artikelen die je kunt bestellen terug kan vinden. Deze pagina is alleen met jouw nummer en wachtwoord toegankelijk. Oftewel helemaal privacy proof.

Vanaf 16 november kun je in de winkel van Patrick en Patricia van Veldhuizen op De Sluis in Driebergen, sparen voor punten. Deze punten krijg je bij iedere 10 euro aan boodschappen. De punten kun je verzilveren op jouw eigen pagina. En het leuke is, je spaart niet alleen voor je eigen producten, maar ook Dalto ontvangt een afdracht van deze verzilverde punten.

De punten/actiezegels kun je sparen en verzilveren tot en met 17 januari. Vanaf dat moment is de winkel even dicht, maar gaat hij daarna met een knaller open. Vanaf 15 februari kun jij jouw bestelde merchandise ophalen in een totaal vernieuwde Jumbo!

Een filmpje met uitleg vind je hier: youtu.be/qVkpO_EYc7M;
Benieuwd hoe z’n eigen pagina eruit ziet? Kijk op: clubfund.nl/1234plus
Alles weten over privacy en AVG? youtu.be/-AB18Xu2kpc

Namens de sponsorcommissie veel spaarplezier en veel dank aan Patrick en Patricia voor het opstarten van deze actie!

Peter van der Berg

Daltosponsor Jumbo Van Veldhuizen