Klaverblad Verzekeringen verlengt contract met tenminste vier jaar

Klaverblad Verzekeringen Daltosite

Driebergen, 28 december 2020

Klaverblad Verzekeringen en Korfbalvereniging Dalto gaan nog minimaal vier jaar met elkaar door en hebben de intentie naar elkaar uitgesproken om voor 16 jaar aan elkaar verbonden te blijven.

Het hoofdsponsorschap en tevens naamgeverschap van Klaverblad Verzekeringen met Dalto loopt sinds het seizoen 2017/2018. De huidige verbintenis liep door tot de zomer van 2021 en is tussentijds opengebroken en verlengd.

Ben Mansvelder, voorzitter Dalto/Klaverblad Verzekeringen, zegt hierover “Dalto heeft met Klaverblad Verzekeringen een hele betrokken hoofdsponsor waarbij de samenwerking verder gaat dan de relatie sponsor – gesponsorde. Het weerspiegelt een wederzijds vertrouwen in elkaars ambities om, juist nu in deze Corona-tijd, bekend te maken dat we nog veel langer met elkaar doorgaan.”

Deze samenwerking stelt Dalto in staat om nog meer mooie dingen te doen, zoals dat ook in de eerste contractperiode is gedaan. “We hebben de contributie de afgelopen jaren niet hoeven verhogen, er is voor de hele vereniging een uniforme kledinglijn ingevoerd en we konden dit jaar extra inzet plegen op ledenwerving. Daarnaast is het door Klaverblad mogelijk gemaakt om het sportpark tijdens de Corona-periode open te stellen en activiteiten aan te bieden voor de Driebergse jeugd”, zegt Hans Donkervoort, voorzitter Sponsorcommissie Dalto/Klaverblad Verzekeringen.

Noot: Klaverblad Verzekeringen is ook sponsor van de NK Korfbal Pubquiz die door vrijwilligers van Dalto/Klaverblad Verzekeringen wordt georganiseerd voor heel korfballend Nederland. De pubquiz vindt aanstaande woensdag 30/12 online plaats. Inmiddels doen er ruim 1000 deelnemers mee, verdeeld over 243 teams en van 125 korfbalclubs. www.nkkorfbalpubquiz.nl.