Korfbal voor 35+ers!

Korfbalplus35

Speciaal voor deze doelgroep gaan we in jullie regio van start met een aangepaste korfbalvorm: KorfbalPlus 35, een 2×4 korfbalvorm!

Recreatief korfballen, minder frequent, laagdrempelig en vooral voor de gezelligheid!

Samen met de verenigingen Groen Geel, ONDO en Antilopen organiseren we deze korfbalvorm op vrijdagavond 25 mei 2018 (bij Groen Geel en ONDO) en op 29 juni 2018 (bij Antilopen) van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Jullie vereniging heeft vast ook leden die graag willen blijven korfballen, zonder de wekelijkse verplichtingen, of leden die graag met hun teamgenoten van weleer weer eens een balletje willen gooien. Dan is dit een prima gelegenheid!

Op deze vrijdagavond spelen we onder anderen korte wedstrijdjes van 15 minuten in toernooiopzet. Er wordt gespeeld in één vak van 20×20, met één korf in het midden. 4 tegen 4, en met onbeperkt doorwisselen. En na afloop met elkaar een gezellige “derde” helft.

Wil je deelnemen met één of meer teams? Het ideale minimum aantal deelnemers per team is zes. Maar is niet verplicht. Meld je per team aan via dit inschrijfformulier.

Elk team dat deelneemt zorgt ook zelf voor 1 scheidsrechter. En deelname is kosteloos.

De doelgroep is 35+ jaar, maar dat is een uitgangspunt, geen reglement.
Zorg er wel voor dat je binnen de marge van 30-60 jarigen blijft en pas je aan het onderlinge niveau aan zodat iedereen plezier heeft in het spelletje.

Meer informatie over KorfbalPlus 35 vind je op onze site.

We maken er samen leuke avonden van. Meld je snel aan en beleef deze nieuwe korfbalvorm!

Met vriendelijke groet,

Koninklijk Nederlands Korfbalverbond

Kees Vlietstra, Fedde Boersma
Projectleiders KorfbalPlus 35