• Korfbalmasterz

Korfbalmasterz

Als vereniging willen we graag op een leuke, sportieve en respectvolle manier met elkaar kunnen korfballen en plezier maken. Onderdeel daarvan is dat iedereen, zowel spelers als scheidsrechters, trainers en coaches en het publiek, goed op de hoogte is van de spelregels. Sommige spelregels leiden tot discussie en irritatie in en rondom het veld, omdat niet altijd duidelijk is waarvoor of waarom er gefloten wordt. Dit leidt af van waar het eigenlijk allemaal echt om gaat, namelijk een lekker potje korfbal spelen met elkaar.

Maar hoe bereik je dat iedereen op de hoogte is van de spelregels? Vanaf seizoen 2014-2015 gaan daarom alle A-junioren en B-aspiranten aan de slag met het Spelregelbewijs. Via de website van Korfbalmasterz (www.korfbalmasterz.nl) kan heel makkelijk geoefend worden en het examen kan elk moment digitaal afgelegd worden. De leerweg gaat geheel uit van spelsituaties en de vormgeving is zeer aantrekkelijk!

Ook alle andere Dalto-leden kunnen de uitdaging aangaan en laten zien dat zij de spelregels beheersen. Voor een activatiecode kun je contact opnemen met de coördinator Korfbalmasterz.

De Bond heeft in 2017 besloten dat alle senioren, junioren en B-aspiranten het Korfbalmasterz Spelregelbewijs verplicht moeten halen. Vanaf september 2018 wordt verwacht dat elke seniorlid in het bezit is van het Spelregelbewijs.

Hier vind je een uitleg over het Spelregelbewijs: Informatie Korfbalmasterz

KorfbalMasterz

Nieuws over Korfbalmasterz

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten over Korfbalmasterz.

Contact

De functie coördinator Korfbalmasterz wordt vervuld door Robin Meerman.

Voor vragen en opmerkingen kun je een mail sturen naar korfbalmasterz@dalto.nl.

Robin Meerman