Het leven in de sponsorcommissie van Dalto . . .

Sponsorcommissie Dalto

Peter van den Berg, bezig voor de sponsorcommissie van Dalto.

Wat moet een handhaver, conflictbemiddelaar, hoofdklassemanager en hamburgerbakker nu in een sponsorcommissie, vroeg ik mij wel eens af. Ik had dan ook een droom: velden vol met reclameborden en het aantal sponsors flink omhoog. Nu twee jaar later draait de sponsorcommissie op volle toeren. Het onderhandelen en vasthouden zijn dan ook goede eigenschappen van onze commissie. Bij sommige sponsors moest ik dan ook tien keer langs. Maar als het lukt ben ik zeer tevreden.

Wekelijks worden er resultaten gemeld en kunnen wij weer een nieuwe sponsor(s) voorstellen. Het is niet alleen gunnen maar de sponsors willen er vaak ook iets voor terugzien. Uiteraard is dit een goede zaak en kunnen wij bloemen, boodschappen, telefoons, schoenen, pizza’s, juwelen, BBQ-vlees en kabels en diverse andere producten bij onze sponsors kopen.

Ook zijn er nieuwe sponsors waarbij de leden Dalto kunnen sponsoren door bijvoorbeeld:  overstappen energie, tanken bij Karssen en het ‘oormerken’ van loten bij de Vriendenloterij.

Door onze goed bekeken website melden zich spontaan sponsoren aan o.a. uit Amsterdam en uit Kerkrade. Het aantal unieke bezoekers stijgt dan ook ieder jaar. Mocht Dalto 1 de play-offs halen dan stijgt het bezoek van de website naar ongekende hoogte per dag.

Heeft u wel eens gekeken in het sponsoroverzicht op onze website? Scrol vooral naar beneden naar onze sponsors en bekijk hun websites.

Het is voor mij dan heerlijk werken met een specialist op marketing gebied (Ben) en de rest van mijn collega’s Peter T, Steven en Jorn. Maar vooral de betrokkenheid van Dalto-leden heeft ook een flink aantal sponsors opgeleverd. Ik wil er toch een noemen: Hennie Haalboom.  Ik kan het niet vaak genoeg herhalen heeft u een goede relatie met een ondernemer…. Bel mij dan even 06-25008270.

Op dit moment zijn wij bezig met het aanschrijven van ca 250 ondernemers in de buurt van Driebergen. Hopelijk komen hier nog meer sponsors uit en kan Dalto haar doelen gaan waarmaken.

Op de valreep nog de recordafstand naar een sponsor, dat staat op 187 km Kerkrade; Alle Kabels.
Op dit moment wordt er onderhandeld met twee welbekende ondernemers Floris en Leanne op ca. 7200 km: Zanzibar. Hopelijk kunnen wij daar met de selectie op trainingskamp!

Peter van den Berg