Met M, M en M’s weet je het maar nooit!

Een warme groet voor Mats, Mathijs en Michelle

’t Is wel even slikken natuurlijk, als je drie spelers uit de selectie ziet vertrekken. Maar laten we realistisch zijn: ook dat hoort bij een zichzelf respecterende sport. Waar mensen gaan, staan anderen op. We mogen trots zijn op onze opleiding, de A’s die doorstromen zorgen voor een mooie aanvulling.

Mathijs den Ouden

Mathijs den Ouden

Mathijs koos als jong talent voor de stap naar Dalto. Een geweldig talent, al snel werd duidelijk dat hij ver zou kunnen komen. Vorig jaar zorgde een lelijke blessure voor een terugslag, dit seizoen is hij langzaam maar zeker weer op weg naar zijn oude niveau. Hij wil graag de stap naar de Korfbal League maken, zover is Dalto nog niet. Mathijs maakt de overstap naar de omgeving waar hij opgroeide en komt bij DVO bekende teamgenoten en trainers tegen. Mathijs, natuurlijk blijven we je volgen. Succes volgend seizoen in het groen met wit!

Mats Rodenburg

Mats Rodenburg

Mats is een jongen van de club, de naam Rodenburg hoort immers gewoon bij Dalto. Ook van Mats weten we al jaren dat hij veel potentie heeft. Helaas kwam dat er de laatste seizoenen bij zijn eigen club niet uit. Oorzaak? Sport is soms zo ondoorgrondelijk, who knows? Nu zoekt hij een andere omgeving op. Onder de hoede van de trainer die hem bij Oranje onder de 19 vertrouwen gaf. Mats, we wensen je een mooie herstart bij Nieuwerkerk. Laat zien wat je werkelijk in huis hebt, maak Dalto trots!

Michelle van den Tempel

Michelle van den Tempel

Michelle is zo’n speelster die eigenlijk niet opvalt. Maar vergis je niet: vanaf het moment dat ze Viking inruilde voor onze club bleek ze een nuttige speelster. Vooral in haar A-tijd stond ze vaak in de focus. Omdat ze betrouwbaar is, nuttig, vrij constant. De afgelopen seizoenen maakte ze deel uit van het tweede team. Een stap naar 1 leek er voor haar niet in te zitten, vandaar dat ze het gaat proberen bij Wageningen. We gaan je missen Mies!

Deze 3-M’s voegen zich met hun vertrek bij een lange rij van spelers en speelsters die eerder Dalto verruilden voor een andere korfbalclub. Vaak zien we ze dan toch vroeg of laat terug. Denk aan Maarten, Jesper, Sietske maar ook Adriaan, Ilona en Mariska die nu als trainer weer bij de club zijn. Wie weet zien we Mats, Mathijs of Michelle weer ’s terug in het geel-zwart. Weet dat jullie welkom zijn! Tot slot: noteer 26 mei alvast in je agenda, dat is de laatste thuiszaterdag voor 1 en 2.

Danny Schulting

Danny Schulting

Overigens vertrok afgelopen najaar Danny Schulting. Hij tobt op dit moment met een voetblessure, maar hoopt na de zomer topfit te zijn om z’n oude club Meervogels te versterken. Een goede vlucht Danny!
Mede namens bestuur en beleidsgroep Technische zaken,
Henry Valk