Medical supply store, welkom!

Medicalsupplystore sponsor DaltoSinds deze week is Medical supply store bordsponsor bij onze club. Geo Prins en Patty-Lou van Domselaar, hartelijk welkom als sponsor bij onze club. En dank voor jullie vertrouwen! Onderstaand worden beide bedrijven van de sponsors aan jullie voorgesteld.

Medical supply store is een kleinschalige webshop met grootschalige ambities. De doelstelling is om medische artikelen voor iedereen bereikbaar te maken tegen een eerlijke prijs. Het bedrijf wordt gerund en geleid vanuit Driebergen. Het assortiment op de website is nog beperkt maar de mogelijkheden zijn groot. Indien er een wens is voor een artikel dat niet op de site staat dan volstaat een mailtje. We gaan er direct mee aan de slag!

De keuze om Dalto te steunen middels sponsoring is niet uit de lucht komen vallen. De echtgenote van de eigenaar heeft meerdere jaren bij Dalto gespeeld en zo ook 2 van de 3 zonen. Medical supply store draagt Dalto dan ook een warm hart toe!

Pedicurepraktijk VoetZorg

VoetZorg is gevestigd in een van de oudste pandjes van de winkelstraat van Driebergen. Geheel in de lijn van de monumentale uitstraling van het pand presenteert de praktijk zich met klassieke tonen. Met zorg zijn de meubels in de wachtruimte uitgezocht. Het merendeel komt uit de eerste helft van de vorige eeuw. Zoals bijvoorbeeld de kassa, een tafel met verschillende stoelen, kapstok enzovoort. Hiermee is de klassieke uitstraling gewaarborgd.

Welkom bij VoetZorg

Uitgebreide desinfectie van de gehele voet, nagels knippen, beugels plaatsen, eelt verwijderen, kloven, likdoorns, schimmelnagels en andere ongemakken behandelen, ortheses maken. Of verwen uzelf én uw voeten met een voetenspa in combinatie met de basisbehandeling. Dit is een greep uit de mogelijkheden die ik u in mijn praktijk te bieden heb. Ik ben ProVoet gecertificeerd en verwacht nog voor het einde van dit jaar ook medisch gediplomeerd te zijn.

Patty-Lou van Domselaar Voetsorg - Daltosite

Mijn naam is Patty-Lou van Domselaar, pedicure. Ik heet u graag van harte welkom in mijn praktijk aan de Traaij 41 te Driebergen. Wilt u meer weten, bezoek dan mijn website: www.voetzorg.nu