Nieuwe bordsponsor: E2 Massage – ontspannen weer verder

E2 Massage Reclamebord Dalto

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, sinds kort is E2 Massage als bordsponsor langs het veld te vinden. Edwin, dank voor je vertrouwen en wij wensen je veel succes!

E2 Massage is een uit de hand gelopen hobby van Dalto-man Edwin van Kooten Niekerk. Mede door veel met sporten bezig te zijn is de interesse in het verzorgen van het lichaam ontstaan. En een massage is een hele bewuste vorm van het verzorgen van jouw lichaam. Massages helpen bij het herstel van spieren na het sporten, helpen te ontspannen ten tijde van stress, maar helpen ook gewoon voor het hebben van een goed gevoel.

Naast ontspanningsmassages is Edwin ook gespecialiseerd in klachtenbehandeling. Deze klachtenbehandelingen zijn niet alleen gefocust op de klacht zelf, maar juist ook op de hele houding van je lichaam. Jouw houding bepaalt mede de mate waarin jij de klacht ervaart.
Denk bij klachten dan vooral aan terugkerende of aanhoudende hoofdpijn, nek-, schouder- en rugklachten.

Neem gerust contact op met Edwin als je ontspannen weer verder wilt of bovenstaande klachten ervaart. Er lopen ondertussen op het Daltoveld al diverse spelers rond die een positieve ervaring met Edwin’s massages hebben op gedaan.

Contactgegevens: www.e2massage.nl

Mail: edwin@e2massage.nl
Facebook: facebook.com/e2massage/
Instagram: instagram.com/e2massage/
Whatsapp: +31627283766
LinkedIn: e2-massage

Logo E2 Massage - Daltosite