Nieuwe ontwikkelingen binnen SokD

Vacature Daltosite

Nieuwe ontwikkelingen binnen SokD, de stichting die verantwoordelijk is voor het beheer van onze accommodatie. Er zijn nieuwe bestuursleden aangetreden (Huib Rolaff en Renze de Vries) en de stichting zoekt vers bestuursbloed.

De doelstelling van de SokD (Stichting korfbalbeoefening Driebergen) is het in standhouden en ontwikkelen van onze accommodatie, gebouw en velden. De afgelopen jaren stonden in het teken van de bouw van ons nieuwe pand. Nu breekt een nieuwe fase aan met andere taken. Hiervoor zoeken we nieuwe mensen in het bestuur.

De afgelopen maanden zijn de taken van voorzitter en penningmeester overgedragen. Renze de Vries volgt Jan van Veldhuizen op als voorzitter en Huib Rolaff volgt Walter van Wijk op als penningmeester. Verder is Wim Heijbroek aftredend. Willemijn Bergsma en Frits Bovenberg zijn afgetreden. Willemijn blijft wel de activiteiten  tussen gebruikers en de stichting coördineren.

We zoeken twee nieuwe bestuursleden voor de SokD

Wij zoeken minimaal nog twee personen die mee willen doen in het bestuur om ontwikkeling en beheer inhoud te geven.

Waar gaat het dan om?

• Hoe blijven we toekomstbestendig?

• Kunnen we onze accommodatie verder optimaliseren?

• Hoe verbeteren we onze relatie met huidige gebruikers?

• Hoe vinden we nieuwe gebruikers en bijbehorende inkomsten?

• Hoe werken we samen met de gemeente?

• Hoe werken we samen met andere sportaccommodaties?

• Hoe voeren we een onderhoudsplan uit?

Wil je eens praten over de inhoud en mogelijke persoonlijke interesse, mail dan Renze de Vries  (renzedevries@gmail.com).

Tijdelijk, tot invulling gevonden is, blijven Walter, Wim en Jan ondersteuning verlenen aan Voorzitter en Penningmeester.

Natuurlijk bedanken we iedereen die de afgelopen tijd hard heeft meegewerkt aan de realisatie van onze mooie accommodatie. Maar we bedanken ook iedereen bij voorbaat die met ons wil bouwen aan de toekomst. Dus laat van je horen!

Namens SokD,

Renze de Vries  en Jan van Veldhuizen