Nieuwe vloer en dus nieuwe paalpotten in Hoenderdaal

12 oktober 2018

Hier de oplossing van het zoekplaatje. Het gat voor de paal ontbrak nog maar is vorige week eindelijk uitgesneden.

Voor iedereen die straks in de zaal de paal er voor het eerst in zet: gebruik de zuignap die in alle materiaalhokken hangt (en hang deze ook weer terug!). Gebruik geen nagels, sleutels, schroevendraaiers etc., dit beschadigt de vloer.

Voor wie opruimt als laatste: de deksels passen helaas erg precies, graag geduldig passen tot het deksel er in valt. Niet met de voet er in stampen!

Jos van Grinsven

Nieuwe paalpotten Hoenderdaal


18 september 2018

Zoals velen van jullie wellicht weten heeft de vloer van Hoenderdaal een kleine metamorfose ondergaan in de vorm van een nieuwe toplaag. Jullie zijn nu lekker buiten op het veld bezig, maar ik heb met mijn volleybalteam al kennis mogen maken met de nieuwe vloer.

Wat opvalt is een frisse uitstraling (zeker als je dit vergelijkt met de materiaalruimtes), heldere lijnen (maar wel wat meer) en een duidelijk stroevere vloer (kijk uit met draaien op je voorvoet!).

Wat mij ook opviel was wat ontbrak, maar ik heb begrepen dat het nog op tijd zal worden rechtgezet. Bijgaand voor iedereen daarom alvast dit zoekplaatje, kijken of jullie het ook zien.

Jos van Grinsven

Nieuwe vloer Hoenderdaal