Nieuws van het livestreamteam

Testen Dalto livestreamteam

Als livestreamteam zijn we erg dankbaar voor de toekenning van het budget voor verbetering en uitbreiding van de livestreaminstallatie. Hieronder nog het filmpje dat Kas, Jarl en Jeremy hebben gemaakt ter onderbouwing van onze aanvraag aan de Vrienden van Dalto.

Inmiddels hebben we de eerste uitgaven gedaan aan twee extra camera’s en een communicatieset.

Met de communicatieset kan de regisseur direct met de cameramensen praten en om specifieke shots vragen. Afgelopen zaterdag hebben we de nieuwe spullen uitgebreid getest en hebben we veel geleerd en goede resultaten bereikt.

Als extra service voor de vereniging gaan we vanaf komende zaterdag een team van de week kiezen en die live uitzenden. Alles natuurlijk op basis van beschikbaarheid van vrijwilligers, want zij maken dit alles toch weer mogelijk. Verzoeken om een wedstrijd uit te zenden zijn welkom, graag met onderbouwing (mijn oma uit Friesland zou graag eens een wedstrijd van haar klein kinderen zien!…)! Voor komende zaterdag 2 maart is dat de wedstrijd van Dalto B1 tegen SKF B1. We zullen natuurlijk niet alleen de eerste teams uitzenden ook de andere teams komen aan bod.

Vrienden van Dalto (en andere belangstellenden) zijn van harte uitgenodigd om de nieuwe spullen te komen bekijken.

Komende vrijdag gaan we met een delegatie van het livestreamteam kijken bij een livestream van een IJshockeywedstrijd van de Tilburg Trappers. Dit team heeft al wat meer ervaring. Vooral met een nieuwe technologie die wij ook willen gaan gebruiken.

Het livestream team
Paul