NK 1 tegen 1

Daltodeelnemers NK 1 Tegen 1

Op zondag 5 juni wordt weer het NK 1 tegen 1 gespeeld, met deelname, bij de senioren en bij de junioren, van twee Dalto-topschutters.

De verf is binnen, de cirkels worden bijna getekend en het gras krijgt de laatste inspectie. Alles wordt tot in de puntjes voorbereid om hét veldkorfbalevenement van het jaar geheel tot z’n recht te laten komen: het Schouten Accountants / NK 1-1. Wees erbij: zondag 5 juni om 11:30.

Bij de senioren iemand uit Driebergen. Hij speelt natuurlijk bij Dalto Korfbal en in Talent TeamNL. Een geweldige speler die het spel fantastisch leest, maar lukt dat hem ook binnen 45 seconden? Gefocust op die beker: Kris Boere! Yannick Schild verzorgt voor hem de aangeef.

En ook Casper Zoontjes uit de A1 is op Eerste Pinksterdag van de partij bij de A-junioren. Na twee jaar corona mag dit toernooi gelukkig weer! Bij de B en C nam Casper al eens eerder deel en won zelfs het toernooi bij de C-aspiranten. Casper kan dit niet alleen doen, een aangever hoort erbij. Dat is Annelotte Bijlsma, zijn vriendin en ook teamgenoot bij de A1.

De deelnemers mogen uitkomen in hun eigen clubshirts, dus toch leuk dat Dalto zo vertegenwoordigd wordt.

Om 11.30 uur begint het daar.

Zorg dat je Eerste Pinksterdag bij CKV ONDO bent tijdens het mooiste veldevenement van Nederland. Ook kan je het hele weekend nog meedoen aan het North Sea Tournament.

Bron: korfballeague.nl

Het NK 1 tegen 1 vindt plaats op het terrein van CKV ONDO:
Van Leeuwenhoekstraat 30
2693 BG ‘s-Gravenzande