Noodoproep!

Alle teams voorzien van een trainer-coach. . .

De Technische Commissie is al maanden druk met het vinden van trainer-coaches voor de spelende teams. Zoals jullie in de tussentijdse publicaties hebben kunnen lezen, lukt het voor volgend seizoen om bijna alle teams te voorzien van een trainer: 26 van de 29 teams zijn voorzien van een trainer-coach. In totaal gaat het om 56 trainer-coaches waarbij we die van de Kangoeroes en het Speciaal Korfbal nog niet eens hebben meegeteld. Maar inderdaad, bijna alle teams…

Op dit moment komt het einde van onze trainerslijst in zicht en hebben we nog niemand kunnen vinden voor de teams Dalto 4, Dalto 8 en de D4. De realiteit voor deze ploegen is dat zij vooralsnog het nieuwe seizoen moeten starten zonder trainer-coach, wat we heel erg jammer vinden.

Misschien kun jij ons helpen? Alle beetjes helpen! Mocht je bijvoorbeeld alleen de eerste veldhelft beschikbaar zijn of alleen op een vrijdag (lees: een trainingsdag), laat het ons dan weten. We zijn altijd bereikbaar via tc@dalto.nl of spreek ons gerust aan. Wat je ervoor terugkrijgt?

Waarom training geven bij Dalto?

Laten we samen proberen om ook komend seizoen alle teams weer van begeleiding te voorzien!

Namens de Technische Commissie

Rick Memelink & Robin Meerman