Oefenwedstrijden 1e veldhelft

5 juli 2020

Aan alle spelers, trainers en ouders,

Aangezien we lang geen (echte) wedstrijden hebben gespeeld tegen andere clubs, heb ik in overleg met de TC dit keer wat meer oefenwedstrijden ingepland dan andere jaren. Voor vrijwel elk team zijn er twee oefenwedstrijden gepland, soms zelfs drie. Zodat we op 5 september goed ingespeeld aan de competitie kunnen beginnen!

In de map competitie/veldcompetitie/oefenwedstrijden veld op de Dalto website vind je het complete overzicht van alle oefenwedstrijden voor alle teams (thuis en uit). Ook staan de oefenwedstrijden voor ieder team afzonderlijk op de teampagina’s. Klik bovenaan op Teams en selecteer het gewenste team. Daarna klik je op Competitie en vervolgens kies je Oefenwedstrijden.

Op zaterdag 22 augustus vind de jaarlijkse uitwisseling plaats met DeetosSnel uit Dordrecht. Dit geldt voor de Dalto 3, Dalto 5 en voor de A1, A3, B1, B2, C1, C2, D1, D, E1 en de E2.

Op zaterdag 29 augustus zijn er een aantal (thuis)wedstrijden gepland tegen Wageningen en Animo.

Daarnaast zijn er voor de midweek en de a-junioren nog enkele oefenwedstrijden door de week gepland op vrijdag 21 augustus, woensdag 26 augustus, dinsdag 1 september of woensdag 2 september.

Van de geplande oefenwedstrijden die uit worden gespeeld, zijn op dit moment (5 juli 2020) nog niet altijd de aanvangstijden bekend. Zodra ik die doorkrijg voer ik ze in en worden ze op de site zichtbaar. Let op: voor de oefenwedstrijden wordt geen apart rijschema opgesteld. De spelers, trainers en ouders worden geacht het vervoer zelf te organiseren!

Fijne vakantie voor iedereen en we hopen jullie allemaal weer gezond en wel terug te zien eind augustus!

Groeten,

Lilian van der Linden


23 juni 2020

De oefenwedstrijden voor de jeugd zijn nagenoeg allemaal ingepland?
Kijk op het complete overzicht of op de betreffende teampagina.
Zodat spelers, trainers en ouders hiermee rekening kunnen houden met hun planning eind augustus en begin september.

Lilian
oefenwedstrijden@dalto.nl


Hallo allemaal,

Mijn naam is Lilian van der Linden. Ik ben sinds kort de nieuwe coördinator van de oefenwedstrijden voor Dalto. Voordat de competitie op het veld of in de zaal begint, is het natuurlijk fijn om even wedstrijdervaring op te doen en weer in het ritme te komen. Voor de senioren Dalto 3 tot en met Dalto 7 en voor alle juniorenteams (A tot en met F) probeer ik daarom in elk geval 1x een oefenwedstrijd te regelen. In nauw overleg met het TC, uiteraard.

Met DeetosSnel uit Dordrecht hebben we al jarenlang een afspraak dat we voor het begin van het nieuwe veldseizoen met een aantal teams oefenen in Driebergen en bij de start van het zaalseizoen bij DeetosSnel op bezoek gaan. Als het mee zit, en het wordt weer toegestaan korfbalwedstrijden te spelen voor 1 september, zal deze uitwisseling dit jaar plaatsvinden op zaterdag 22 augustus 2020. Het gaat hierbij om wedstrijden voor de E1, E2, D1, D2, C1, C2, B1, B2, A3 en A1 plus Dalto 3 en Dalto 5.

Voor zaterdag 29 augustus ben ik bezig om voor elk jeugdteam van Dalto plus Dalto 3 tot en met 7 een oefenwedstrijd in te plannen. Zodra er meerdere wedstrijden zijn afgesproken, voer ik dit in zodat dit op onze site zichtbaar wordt bij Competitie/Veldcompetitie/Oefenwedstrijden veld. Op dat moment worden ook het webteam, de arbitragecommissie en de kantinecommissie op de hoogte gebracht.

Het webteam zorgt er vervolgens voor dat de oefenwedstrijden ook op de website van Dalto zijn te vinden in het wedstrijdprogramma en per team. Zo weten ook de spelers, trainers en ouders wanneer, waar en hoe laat ze worden verwacht. De verwachting is dat dit komende maand (dus nog voor eind juni) helemaal is geregeld en is gepubliceerd. De tot nu toe geplande oefenduels zijn via bovenstaande link al te zien. De oefenwedstrijden op de teampagina’s volgen later vandaag.

Vanwege de afstemming met TC, trainers, de arbitrage en de kantine is het de bedoeling dat alle oefenwedstrijden langs mij gaan. Alleen zo houden we het overzicht en worden er geen dubbele afspraken gemaakt en wordt ervoor gezorgd dat er plek is op het veld, dat er iemand is om te fluiten en medewerkers klaar staan in de kantine.

Als een trainer zelf goede contacten heeft met een andere club en zelf een oefenwedstrijd wil inplannen, is dat goed. Maar laat dit dan zo spoedig mogelijk aan mij weten!! Dus, in principe probeer ik een wedstrijd te regelen, maar als jezelf actief iets wil organiseren mag dat, mits je mij daarvan op de hoogte houdt! Mijn contactgegevens staan hieronder.

Ik hoor het ook heel graag als er op dit moment al trainers zijn die voor de start van het volgend seizoen al oefenwedstrijden hebben gepland of reeds contacten hebben gelegd!

Groeten,
Lilian van der Linden

Email: oefenwedstrijden@dalto.nl

Tel: 06 52346049