Oefenwedstrijden veld najaar 2021

Het is nog niet bekend wanneer we weer wedstrijden tegen andere clubs mogen spelen, maar hopelijk gauw. Vooralsnog gaan we er maar vanuit dat we in het najaar weer gewoon een nieuwe veldcompetitie kunnen starten.

Ik ben daarom druk bezig om voor eind augustus en zaterdag 4 september oefenwedstrijden te regelen. Let op: dit valt nog in de zomervakantie! Ik meld het nu alvast; zodat spelers, trainers en ouders er hopelijk rekening mee kunnen houden bij het plannen van hun vakantie……

Op zaterdag 21 augustus zijn er weer wedstrijden voor een groot aantal (selectie-)teams tegen DeetosSnel. Dit zal net zoals voorgaande jaren weer op de velden van Dalto plaatsvinden. In november gaan we dan ter voorbereiding op de zaal naar DeetosSnel.

Op 28 augustus en 4 september heb ik ook al een flink aantal wedstrijden gepland; thuis maar soms ook uit. Van de uitwedstrijden is vaak nog geen tijdstip bekend. Binnenkort zijn alle geplande wedstrijden op de website te raadplegen. Aangezien het in augustus al lang geleden is dat we wedstrijdkorfbal hebben gespeeld, zal ik meestal twee en voor veel teams zelfs drie oefenwedstrijden plannen.

Als er trainers zijn die zelf bepaalde oefenwedstrijden in gedachten hebben, verzoek ik hen om contact met mij op te nemen. Het is handig als alle wedstrijden via een aanspreekpunt gaan, voor de planning van de velden, de overige teams, de scheidsrechters en kantine. Uiteraard mag je wel suggesties aan mij doorgeven.

Hopend op een mooi korfbalseizoen 2021-2022!

Lilian van der Linden
oefenwedstrijden@dalto.nl