Oefenwedstrijden veld voorjaar 2020

Bij de overgang van de zaal naar het veld is weinig ruimte voor oefenwedstrijden. De TC heeft daarom besloten om in principe geen oefenwedstrijden te laten organiseren. Je mag als trainer/coach van een senioren, junioren, B-team of C-team, kiezen of je toch een oefenwedstrijd wilt voor je team, voor de tweede veldhelft voorjaar 2020. Mogelijke data voor een oefenwedstrijd zijn 4 en 11 april 2020. Op 4 april is ook de Korfbal League finale, op 11 april is het paasweekend en bovendien het NK D-jeugd waar onze D1 zich hopelijk voor kwalificeert.
Er worden GEEN oefenwedstrijden gespeeld door de D, E en F-jeugd.

Wil je een oefenwedstrijd, geef dit dan uiterlijk 28 februari 2020 aan via het formulier onderaan dit bericht. Dan doe ik mijn best om nog wat te regelen. Geen reactie is geen oefenwedstrijd!

Als je suggesties (of reeds potentiële afspraken) hebt voor eventuele tegenstanders, stuur dan even een email naar oefenwedstrijden@dalto.nl.

De oefenwedstrijden voor de start van het nieuwe seizoen 2020-2021 worden centraal geregeld. Mocht je goede contacten hebben met andere clubs, laat het mij dan ook even weten, maar doe zelf geen toezeggingen.

Groeten,
Lilian van der Linden
Coördinator oefenwedstrijden


Ja, ik wil graag een oefenwedstrijd voor het team dat ik train.

Inventarisatie oefenwedstrijden

  • Zijn alle velden met een * ingevuld, klik dan op de knop Verzenden.