Oefenwedstrijden zaal 2020

Het veldseizoen is over enkele weken al weer afgelopen. Tijd om weer over het zaalseizoen na te denken. We gaan er maar even positief vanuit dat er straks weer in de zaal kan worden gekorfbald. De kans is groot dat dit zonder publiek zal zijn; helaas.

Ik heb voor vrijwel alle teams (senioren en jeugd) oefenwedstrijden geregeld. Er kan nog een enkele wedstrijd bijkomen, maar de oefenwedstrijden voor het zaalseizoen zijn vrijwel rond. Op 14 november is er voor een aantal teams weer een oefendag bij DeetosSnel in Dordrecht.

Het kan zijn dat er vanwege de huidige (of nieuwe) coronamaatregelen oefenwedstrijden worden afgezegd. Het zijn onzekere tijden, dus moeten we hiervoor begrip opbrengen.

Alle oefenwedstrijden vind je onder ‘oefenwedstrijden zaal’ bij competitie/zaalcompetitie. De oefenwedstrijden zijn ook op de teampagina’s te zien. Op dit moment zijn nog niet alle aanvangstijden bekend. Zodra ik die door krijg, vul ik ze in.

Aangezien er geen zaalruimte in Hoenderdaal beschikbaar is, gaat het allemaal (op de twee wedstrijden van zaterdag 17 oktober) om uitwedstrijden. Er wordt hiervoor geen rijrooster opgesteld; dus het is aan de teams/spelers/coaches/ouders om dit zelf te regelen en onderling afspraken over te maken.

Lilian van der Linden
oefenwedstrijden@dalto.nl