Ook Dalto/Klaverblad Verzekeringen 3 en 5 kunnen kampioen worden!

Er is veel sportief succes geboekt dit jaar. De plaatsing van Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1 voor de play offs is natuurlijk geweldig en promotie naar de Korfbal League 1 is een reële mogelijkheid.

Als dat gebeurt viert heel Dalto feest, maar een promotie kan ook mooie gevolgen hebben voor Dalto/Klaverblad Verzekeringen 3. Ze kunnen dan namelijk de plek van het 2e in de Reserve Korfbal League 2 overnemen!

Daarvoor moeten het 3e eerst kampioen worden van de Reserve Hoofdklasse, maar dat is een serieuze mogelijkheid. Op dit moment staan ze namelijk bovenaan in de competitie. Om kampioen te worden moeten ze wel blijven winnen. De voorsprong op de nummer 2 van de competitie is één punt en er zijn nog twee wedstrijden te gaan.

Aanstaande zaterdag spelen Dalto 3 om 15.15 uur thuis tegen het 3e van DOS’46 en dat is geen makkelijke tegenstander. Zij staan nu nummer 3 in de competitie en dus wordt het zaterdag erg spannend!

Ook voor Dalto/Klaverblad Verzekeringen 5 staat zaterdag het kampioenschap op het spel en ook daar is het zaterdag erg spannend. Het 5e staat nu bovenaan in de competitie van de Reserve 1e Klasse, dus is er ook bij hen een goede kans op promotie. Maar daarvoor moet ook het 5e blijven winnen en dat geldt zéker voor aanstaande zaterdag.

Die wedstrijd om 16.50 uur is echt een kampioenskraker, want de nummer 1 speelt dan tegen de nummer 2 in de competitie. Dat is Oranje Wit (D) 3 en de voorsprong van het 5e is twee punten. Ook dat is dus een erg spannende en ook een zeer belangrijke wedstrijd!

We vragen alle Dalto supporters om deze teams aanstaande zaterdag in beide wedstrijden te komen aanmoedigen. Daarna zitten, staan en springen we natuurlijk met z’n allen bij de eerste Play off van Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1.

Tot zaterdag!

Ben Mansvelder, voorzitter