Paastraining – verslag en foto’s

Dalto Paastraining Jeugd

Klik voor vergroting

Wat was het een feest: de Paastraining bij Dalto!

Onze jongste jeugd verzamelde zich zaterdag 27 maart op het Daltoveld. Onze talenten van de Kangoeroes t/m de E stonden om 10:00 uur klaar voor het beginspel! Met de hele groep begonnen we met een standbeeld stop-spel en hoepel tikkertje. Nadat alle kinderen opgewarmd waren, gingen we een groot parcours doen met zes verschillende onderdelen! In kleinere groepjes wisselden we door, van scoren met één hand naar vies en lekkertje en met de bal door een piramide van korven gooien. De inzet was ongekend, het talent niet te bevatten!

Het enthousiasme werd beloond met een bezoekje van de Dalto paas-kip! Samen gingen we paaseitjes zoeken over het hele terrein. Bijna alle kinderen hadden paaseitjes gevonden. We hebben ze allemaal in het midden verzameld en onder het genot van limonade lekker opgegeten.

Met nieuwe energie achter de kiezen mochten de kinderen het opnemen tegen de zes trainers in een partijtje. Na een stroeve start liepen ze uit en met negen goals tegen drie mochten alle kinderen zich de winnaars van de dag noemen!

Wat was het een geslaagde Paastraining! Bedankt voor de organisatie en de gezelligheid!

Lotte

De foto’s zijn gemaakt door: Bente en Ben

20210327 Paastraining Jeugd Dalto