Persbericht

Karin van den Brink kiest voor uitdaging bij Dalto

karin_van_den_brink

Karin van den Brink (foto SKFkorfbal.nl)

Met ingang van volgend seizoen komt Karin van den Brink de selectie van Dalto versterken. Zij maakt de overstap van SKF uit Veenendaal. Voorzitter TTC Douwe de Vries: “Wij zijn blij dat zij voor ons heeft gekozen. Zij heeft vaardigheden die wij als een welkome aanvulling zien bij onze huidige spelersgroep: reboundkracht en een goed schot. Zij heeft ons iets te bieden. Maar wij denken dat wij haar ook iets te bieden hebben; een enthousiaste en talentvolle spelersgroep en een uitgebalanceerde trainersstaf, waar ze een boel van kan leren. De gemiste promotie doet daar niets aan af.

Trainer Adriaan van Dijk vult aan:
“Bijzonder blij met haar keuze om zich verder te ontwikkelen bij Dalto. Karin heeft alles in zich om een top-dame te worden. Zij heeft korfbalkwaliteiten, die goed aansluiten bij onze plannen en een  karakter dat past bij onze topsportambitie.”

Zelf geeft Karin aan bewust voor Dalto te hebben gekozen naar aanleiding van gesprekken met de TTC en de nieuwe trainers Adriaan van Dijk en Mariska Veldheer-Vink. “Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en een omgeving met nieuwe prikkels die mij weer verder kunnen helpen in mijn ontwikkeling. Deze stap past bij mijn ambitie om het hoogst haalbare te bereiken. Bij Dalto hoop ik te gaan ontdekken waar mijn top ligt binnen een topsportkader en een talentvolle selectie. Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de weg die Dalto is ingeslagen.”

Wij heten  Karin namens heel Dalto welkom en wensen haar veel succes en plezier de komende periode.