Poppe Bouw, breidt sponsoring bij Dalto uit

Logo Poppe Bouw Daltosite

Poppe Bouw heeft de sponsorovereenkomst met onze club opengebroken, verlengd en uitgebreid.

Hidde Poppe vertelt waarom contact is gezocht met de sponsorcommissie van Dalto: “Dalto is een warme en gezellige vereniging. Door onze reclame-uitingen op jullie veld, hebben wij leuke respons ontvangen.”

Wij bedanken Poppe Bouw wederom voor de ondersteuning en het  vertrouwen in onze vereniging.

Namens de sponsorcommissie,
Peter van den Berg

Dalto - reclamebord Poppe Bouw

De heren Ruud en Hidde van der Werf, bij hun reclamebord op veld 1 van Dalto.

Sinds deze week is Poppe Bouw met een reclamebord te vinden langs veld 1. Wij danken vader en zoon Van der Werf voor hun vertrouwen in Dalto en heten jullie van harte welkom!

Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Poppe Bouw is een bouwbedrijf opgericht door vader en zoon. Het bouwbedrijf is veelzijdig en richt zich op nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Kwaliteit en service vinden wij belangrijk en staan daarbij ook hoog in onze kernwaarden. Wij streven naar een goed eindproduct met een klantgerichte service waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever altijd centraal staan. Hierbij hoort loyaliteit, vertrouwen en gelijkwaardigheid. Wij werken duurzaam en bouwen kwalitatief hoogstaand tegen een eerlijke prijs.

Wij zijn breed inzetbaar en werken dankzij de juiste ervaring, efficiënt en slagvaardig. Daarnaast zijn wij coöperatief. Een persoonlijke relatie met de opdrachtgevers vinden wij belangrijk. Samen werken is samen doen.
Het belangrijkste is misschien wel dat Poppe Bouw alles doet met passie. Wij houden van mooie ontwerpen en materialen, van vakwerk en kwaliteit. Het realiseren van woningen en verbouwen is onze passie. Hier zetten wij ons dan ook 100 % voor in.

Poppe Bouw, gevestigd aan de Middellaan in Driebergen, is voornamelijk actief in de regio Utrecht.

Logo Poppe Bouw Daltosite