Quinty Stahli kiest voor Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Persbericht Dalto

Quinty Stahli kiest voor Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Quinty Stahli - Daltosite

Quinty Stahli komt na de zomer uit voor Dalto/Klaverblad Verzekeringen. Foto Gertrude de Vries

De technische commissie heeft een akkoord bereikt met Quinty Stahli (19) over een overstap van CKV MIA naar Dalto/Klaverblad Verzekeringen.

Quinty komt over van MIA uit Amersfoort, waar ze de gehele jeugdopleiding heeft doorlopen en de afgelopen jaren onderdeel was van het eerste team. Quinty sluit vanaf seizoen 2021/2022 aan bij de selectie van hoofdtrainer Barry Schep.

De technische commissie volgt Quinty al sinds de jeugd en acht nu het moment rijp voor een mooie overstap. Adriaan van Dijk namens de TC: “Quinty is een aanvallend ingestelde speelster die goed aansluit bij het spel van Dalto. Ze is ambitieus en heeft ook tijdens het RTC en de selecties van District Oost laten zien dat ze het talent heeft om zich nog verder te ontwikkelen. We zijn erg blij met deze eerste versterking.”

Over de overstap van MIA naar Dalto, zegt Quinty het volgende: “Ik ken al een heel groot deel van de spelersgroep, omdat ik ze tegen ben gekomen bij het RTC of bij district Oost. Dalto vind ik een erg mooie club en ik zie veel potentie in de jonge groep die er nu staat. De ambitie van Dalto spreekt me erg aan en ik kijk er dan ook naar uit om onderdeel uit te maken van deze groep en kijk uit naar de samenwerking met de staf.”