Rabo Club Campagne wordt Rabo ClubSupport

Rabo Clubsupport

Ieder jaar geeft de Rabobank een groot bedrag uit voor verenigen die ingeschreven staan bij deze actie. Dit geld komt tegoed aan de verenigingen. Ieder lid van de Rabobank krijgt via een link vijf stemmen om te verdelen,  twee stemmen voor je eigen vereniging en drie stemmen voor drie verschillende verenigingen. Iedere stem leverde in 2018 ca € 8,00 op. In totaal heeft Dalto in 2018 € 1020 euro binnen gehaald. Met ieder lidmaatschap kan je dus zelf 40 euro verdelen.

Maar ik krijg nog wel eens vragen over het lid worden van de Rabobank.

Iedereen die een bankrekening heeft bij de Rabobank kan gratis lid worden (kinderen oma’s en opa’s). Er zitten geen verplichtingen aan en je ontvangt een leuk magazine. Stemmen kan al vanaf twaalf jaar.

Lid worden kan door het online invullen van het formulier op de site van de Rabobank/leden.

Dit invullen is niet veel werk en kan Dalto een hoop geld gaan opleveren. Het lidmaatschap moet wel voor augustus worden aangevraagd.

De Rabobank stuurt aan op samenwerking met andere verenigingen. Wij kunnen bijvoorbeeld onze buren Aurora en FC Driebergen afspreken om de drie overige stemmen op elkaar uit te brengen. Korfbalclub R.D.Z. uit Zeist wil hierbij ook gaan aanhaken. Zo verzamelen alle clubs meerdere stemmen en een aardig bedrag.

Bij vragen kunt u mij bellen.
Peter van den Berg
0625008270

Rabobank bedankt voor dit geweldige initiatief!