Rabo Clubkas Campagne van 1 t/m 15 oktober

Rabo Clubkas Campagne

Oproep aan alle leden
Het is voor Dalto belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken! Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op Dalto tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Ook dit jaar is er weer een Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Daarvoor is € 150.000,- beschikbaar!

Leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Dalto ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Van 1 tot en met 15 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug hun stem uitbrengen.

Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Je kunt controleren of je al lid bent via Rabo Internetbankieren. Bij ‘uw gegevens’ staat in de laatste tabel ‘persoonlijke gegevens’ of je lid bent van de Rabobank of niet. Daarnaast kun je hier ook controleren of er een e-mail adres geregistreerd is, hetgeen noodzakelijk is voor de ontvangst van een stemcode.

Is iemand nog geen lid, maar wel klant? Dan kan hij/zij lid worden t/m 20 september 2018. Het lidmaatschap aanvragen kan via www.rabobank.nl/rh, onder het kopje ‘De voordelen van het lidmaatschap’ of direct via internetbankieren.

TIPS
1. Sluit ‘verbondjes’ met andere verenigingen uit de buurt om op elkaar te stemmen!
2. Start tijdig met de campagne om stemmen te werven en voer ook tijdens de stemperiode actief campagne!
3. Controleer bij clubleden tijdig of zij lid zijn van Rabobank Rijn en Heuvelrug en/of hun e-mail adres geregistreerd is.!

Dank voor jullie stem,
sponsorcommissie Dalto/Klaverblad Verzekeringen


• Resultaat van de Rabo Clubkas Campagne in 2017 was voor Dalto: € 1.200,- !

Dalto-Rabo-clubkas-campagne-2018