Rabo Clubkas Campagne – Mooie opbrengst voor onze club!

Deelnemers Rabo-clubkas - Dalto
Klik voor vergroting

Gezellige avond + € 1040,05 mee naar huis

Peter van de Berg en Peter Tiemersma hebben dinsdagavond een gezellige avond in FIGI te Zeist gehad. Het was een avond waar wij hartelijk werden ontvangen met een kop koffie met gebak gevolgd door een avond  met cabaret en magie.

Dat wij deze avond hebben mogen beleven, danken wij aan een ieder die een stem heeft uitgebracht bij de Rabo Clubkas Actie. De Rabobank had voor deze actie binnen onze provincie een bedrag  ter beschikking gesteld van € 150.000,00; te verdelen over de deelnemende verenigingen (232 in totaal)

Dalto heeft dankzij jullie stemmen een totaalbedrag van € 1.040,05 mogen ontvangen.

Bij deze bedanken wij de Rabobank voor hun actie, waarmee zij de verenigingen steunen.

Namens de sponsorcommissie,
Peter van de Berg en Peter Tiemersma


Rabo Clubkas Campagne

Oproep aan alle leden
Het is voor Dalto belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken! Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op Dalto tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Ook dit jaar is er weer een Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Daarvoor is € 150.000,- beschikbaar!

Leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Dalto ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Van 1 tot en met 15 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug hun stem uitbrengen.

Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Je kunt controleren of je al lid bent via Rabo Internetbankieren. Bij ‘uw gegevens’ staat in de laatste tabel ‘persoonlijke gegevens’ of je lid bent van de Rabobank of niet. Daarnaast kun je hier ook controleren of er een e-mail adres geregistreerd is, hetgeen noodzakelijk is voor de ontvangst van een stemcode.

Is iemand nog geen lid, maar wel klant? Dan kan hij/zij lid worden t/m 20 september 2018. Het lidmaatschap aanvragen kan via www.rabobank.nl/rh, onder het kopje ‘De voordelen van het lidmaatschap’ of direct via internetbankieren.

TIPS
1. Sluit ‘verbondjes’ met andere verenigingen uit de buurt om op elkaar te stemmen!
2. Start tijdig met de campagne om stemmen te werven en voer ook tijdens de stemperiode actief campagne!
3. Controleer bij clubleden tijdig of zij lid zijn van Rabobank Rijn en Heuvelrug en/of hun e-mail adres geregistreerd is.!

Dank voor jullie stem,
sponsorcommissie Dalto/Klaverblad Verzekeringen


• Resultaat van de Rabo Clubkas Campagne in 2017 was voor Dalto: € 1.200,- !

Dalto-Rabo-clubkas-campagne-2018