Rabo Clubsupport 2021 – Breng uw stem uit alsjeblieft!

Rabo Clubsupport Daltosite

Stemmen kan vanaf vandaag en levert onze club veel geld op!

Maandag 4 oktober

Bent u Rabo-lid? Breng dan uw stem uit op Dalto en vervolgens twee overige stemmen op onze stempartners Kerkkoor Driebergen, Sportvereniging Spirit en Stichts Mannenkoor.

Partners Dalto Rabo Clubactie


Belangrijk bericht voor alle Rabobank klanten (ook kinderen met een eigen betaalaccount).

Ook dit jaar schenkt de Rabobank, van haar winst, € 150.000,-  aan verenigingen.

Het leuke van deze actie is dat de leden van de Rabobank zelf mogen beslissen wie het geld gaat krijgen. Maar je moet wel lid zijn/of lid worden van de Rabobank.

Voor elk Rabo-lid zijn er drie stemmen beschikbaar. Eén stem mag op de eigen vereniging (lees Dalto). En twee stemmen mogen uitgebracht worden op onze partners. De partners staan beneden genoemd.

Wij gaan ook dit jaar weer samenwerken met andere verenigingen om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. In 2020 was iedere stem bijna 7,50 euro waard. In totaal ontving Dalto bijna € 1150,00.

Het lid worden van de Rabobank kost. . . . niets en je krijgt twee maal per jaar een prachtig magazine toegezonden. Klanten die nog geen lid zijn van Rabobank, regelen dit snel in de Rabo App via ‘Zelf Regelen’. U krijgt geen spam en het zijn belangrijke vijf stemmen. Heeft u hulp nodig om lid te worden, bel Peter 06 – 25 00 82 70.

Vanaf 4 oktober t/m 24 oktober kunt u gaan stemmen op Dalto en haar partners. U kunt stemmen via uw Rabobank internetaccount. Laat uw stem niet verloren gaan en word lid van de Rabobank en steun Dalto.

Vol tros kan ik melden dat wij ook dit jaar weer een sterke groep partners hebben gevonden. Breng uw twee overige stemmen uit op deze partners! Iedere partner vraagt zijn leden ook, die twee overige stemmen uit te brengen op de drie partners.

Onze partners:

Partners Dalto Rabo Clubactie

Stichts Mannenkoor Driebergen
Kerkkoor Driebergen
Driebergse sportvereniging Spirit

Peter van den Berg
Sponsorcommissie Dalto