Rabo Clubsupport actie 2020

Rabo Clubsupport Daltosite

Belangrijk bericht voor alle Rabobank klanten, ook kinderen met een eigen betaalaccount.

Ook dit jaar weer schenkt de Rabobank van haar winst € 150.000,00  aan verenigingen. Het leuke van deze actie is dat de leden zelf mogen beslissen wie het geld gaat krijgen. Maar je moet wel lid zijn/of worden van de Rabobank.

Voor elk Rabo-lid zijn er vijf stemmen beschikbaar. Twee stemmen mogen op de eigen vereniging (lees Dalto) en drie stemmen mogen op onze partners. De partners staan onderaan genoemd.

Wij gaan ook dit jaar weer samenwerken met andere verenigingen om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. In 2019 was iedere stem bijna 11 euro waard. In totaal ontving Dalto bijna € 1100,00

Het lid worden van de Rabobank kost niets en je krijgt twee maal per jaar een prachtig magazine toegezonden. Klanten die nog geen lid zijn van Rabobank, regelen dit snel in de Rabo App via ‘Zelf Regelen’. U krijgt geen spam en het zijn belangrijke vijf stemmen. Heeft u hulp nodig om lid te worden, bel Peter 06 – 2500 8270.

Vanaf 5 oktober t/m 25 oktober kunt u gaan stemmen op Dalto en haar partners.

U en de kinderen ontvangen hiervoor een stemlink.

Laat uw stem niet verloren gaan en wordt lid van de Rabobank.

Vol tros kunnen wij melden dat wij ook dit jaar weer een sterke groep partners hebben gevonden. Breng uw drie overige stemmen uit op deze partners! De partners laten hun leden op Dalto stemmen.

• Stichts Mannenkoor Driebergen
• Kerkkoor Driebergen
• Driebergse sportvereniging Spirit

Peter van den Berg
Sponsorcommissie Dalto

Rabo Clubsupport Daltosite