Stem aankomende week nog: Rabo Clubsupportactie 2022

Ook dit jaar weer schenkt de Rabobank van haar winst € 150.000,00 aan verenigingen. Het leuke van deze actie is dat de leden zelf mogen beslissen wie het geld gaat krijgen. Maar je moet wel lid zijn/of worden van de Rabobank.

Rabobank Roulatiebanner Daltosite

Stemmen
Voor elk Rabo-lid zijn er vijf stemmen beschikbaar. Twee stemmen mogen op de eigen vereniging (lees: Dalto) uitgebracht worden. En drie stemmen mogen op onze partners uitgebracht worden. De partners staan beneden genoemd.

Wij gaan ook dit jaar weer samenwerken met andere verenigingen om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. In 2021 was iedere stem bijna 9,00 euro waard. In totaal ontving Dalto bijna € 1150,00.

Lid worden
Het lid worden van de Rabobank… kost niets en je krijgt twee maal per jaar een prachtig magazine toegezonden. Klanten die nog geen lid zijn van Rabobank, regelen dit snel in de Rabo App via ‘Zelf Regelen’. U krijgt geen spam en het zijn vijf belangrijke stemmen. Heeft u hulp nodig om lid te worden, bel met Peter 06 25 00 82 70.

Wanneer?
Vanaf 5 tot en met 27 september kunt u stemmen op Dalto en haar partners. U kunt stemmen via uw Rabobank internetaccount..

Laat uw stem niet verloren gaan en word lid van de Rabobank en steun uw vereniging!

Namens de Sponsorcommissie

Peter van den Berg


Vol tros kunnen we melden dat wij ook dit jaar weer een sterke groep partners hebben gevonden. Breng uw drie overige stemmen uit op deze partners! De partners zullen op Dalto stemmen.

Partners Dalto Rabo Clubactie