Sander van Beek naar Dalto

Sinds dit seizoen maakt KNKV-scheidsrechter Sander deel uit van het Dalto S-team

Vorig seizoen maakte ik als trainer-coach van de C1 op een woensdagavond kennis met Sander van Beek, toen hij een doordeweekse wedstrijd van de C1 bij ons op het veld floot. Net voordat ik met de Midweek daarna zou vertrekken, sprak Hennie mij aan: ‘Ik heb hier een scheidsrechter aan de bar zitten die op zoek is naar een nieuwe vereniging.’ Helaas moest ik weg, maar we wisselden wel snel even telefoonnummers uit natuurlijk. Hennie maakte nog een praatje, zoals we van hem gewend zijn.

Na een telefoontje en prettig gesprek samen met Ron erbij, was het wel duidelijk en konden we Sander verwelkomen bij het S-team. En daar zijn we erg blij mee!

Sander van Beek

Sander vorig seizoen bij ons op het veld in actie tijdens de wedstrijd Dalto C1 – Synergo C1.

Sander komt van Gemini uit Gouda en fluit al vier jaar voor de bond, ooit begonnen als scheidsrechter met het fluiten van jeugdwedstrijden bij Gemini. Inmiddels is hij wekelijks actief op het veld. Hij is vorig seizoen als scheidsrechter gepromoveerd en dat betekent dat hij in de zaal straks Standaard 2e klasse, Reserve 1e klasse, A Overgangsklasse en B Hoofdklasse mag fluiten. In de B Hoofdklasse en A Overgangsklasse wordt gespeeld met een jurytafel en schotklok. Bij zijn oude vereniging hebben ze daar geen ervaring mee en daarom was hij op zoek naar een vereniging die hem daarin kon ondersteunen. En zo kwam hij eigenlijk per toeval bij ons uit.

Afgelopen week heeft hij al even gesproken met Rosemarie (onze coördinator van de jurytafel) en als het lukt zal hij in de zaal ook nog een oefenwedstrijd bij Dalto fluiten. Sander fluit namelijk vooral bij andere verenigingen, maar we zullen hem waarschijnlijk ook wel af en toe op onze velden zien. Onlangs al als toeschouwer bij de wedstrijd van ons eerste.

Sander, van harte welkom bij onze vereniging en we wensen je veel succes en plezier bij het fluiten!

Namens de Arbitragecommissie

Robin