De Schieter Sportprijzen – nieuwe sponsor van Dalto

De Schieter Sportprijzen is een een nieuwe sponsor van Dalto korfbal. Wij bedanken Ed voor het vertrouwen in onze vereniging en wensen hem een hartelijk welkom.

Hieronder stelt Ed zijn bedrijf aan ons voor:

De Schieter is al geruime tijd een begrip in de regio als het om medailles, sportprijzen en graveerwerk gaat. De historie gaat terug tot 1980 toen het bedrijf in Austerlitz van start ging. De Schieter is gevestigd aan de Traaij 197B in Driebergen met een zeer ruime sortering aan (sport)bekers, trofeeën, standaards, medailles en vaantjes. Met een gerust hart kunnen wij zeggen: de grootste sortering van sportprijzen in de regio!

Sinds 2018 is het assortiment van De Schieter uitgebreid. Het is nu ook mogelijk een eigen ontwerp medaille, speld of pin te laten produceren. Desgewenst ontwerpen wij een voorstel in overleg met u.

Ook kunt u voor al uw druk- en printwerk bij De Schieter terecht. Zo ontwerpen en produceren wij o.a. vlaggen, spandoeken, reclameborden, folders, flyers, kranten, brochures, rallyborden, (auto)belettering en meer…

U kunt nu online de catalogus van één van onze leveranciers inzien…
De meeste prijzen uit de catalogus kunt u in onze showroom bekijken en bestellen!

Reclamebord De Schieter - Daltosponosor