Het seizoen start, maar we kunnen niet trainen!

Gezocht: Trainers Dalto

De teamindeling voor komend seizoen is weer gemaakt. Er zijn 29 teams ingedeeld. Voor veel teams hebben we nog geen trainers/coach. We zoeken dus ook voor komend seizoen weer trainers voor al die teams. Minimaal twee per team, soms drie. Soms zijn dat nieuwe trainers met een begeleider, soms trainers en een coach die er alleen de wedstrijden bij is. We zoeken hier de juiste combinaties, zowel qua ervaring als sociaal. Het is niet zo eenvoudig dat we alle mensen gewoon over alle teams verdelen, zo werkt het niet.

Op het moment van schrijven hebben 19 van de 29 teams voldoende trainers/coaches. Ons doel is dat hier op 1 augustus 29/29 staat. Daar hebben we jou voor nodig! We kunnen met de mensen uit de TC mobiliseren, voorwaarde is wel dat er voldoende mensen Ja zeggen.

Iets voor jou?
We zoeken trainers op alle leeftijden en alle niveaus. Op dit moment zoeken we trainers vanaf de D-jeugd tot en met de senioren. Dat zou voor sommige teams in een poeltje kunnen, waarbij je een deel van een seizoen training geeft. Voor andere teams is dat vanwege het niveau en de ontwikkelingssnelheid onwerkbaar.

Iets voor jou?
Het is uitermate leerzaam, je wordt begeleid en bijgestaan door trainers-begeleiders en door de TC.

Iets voor jou?
We zoeken ook trainers op hoog niveau, voor de A1 en A2, zij spelen hoofdklasse en overgangsklasse en voor Senioren 3/4, zij spelen reserve hoofdklasse en reserve overgangsklasse.

Iets voor jou!
Het kan toch niet zo zijn dat onze teams zonder trainers komen te zitten? Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om al onze teams te trainen en te coachen, net zoals het onze gezamenlijke verantwoordelijkheid is om wedstrijden te fluiten, jurytafels in te vullen en andere vrijwilligerstaken in te vullen.

Iets voor jou?
We zoeken ook vooral meisjes en vrouwen die de hogere teams training willen geven, we zien dat de balans meisjes/jongens, vrouwen/mannen vanaf de C omhoog behoorlijk scheef zit. We moedigen meiden en vrouwen aan om een team te gaan trainen/coachen.

Iets voor jou?
We bieden iedereen die een team gaat trainen/coachen de trainersopleiding van het KNKV aan. We werken er hard aan om deze bij Dalto te laten plaatsvinden. Des te meer aanmeldingen, des te groter de kans dat de trainersopleidingen bij Dalto zullen plaatsvinden.

Iets voor jou?
Laat het ons weten, tc@dalto.nl of jtc@dalto.nl, of laat het weten aan Douwe, Edwin, Ed, Elmer, Marleen, Wesley of Paul. Laat ons ook weten wat wij kunnen doen om het voor jou aantrekkelijker te maken om een team te trainen en te coachen.

Hier is de meest actuele lijst van teams en hun trainers/coaches.

Senioren
1 en 2             Voorzien
3 en 4             2 trainers, 2 vacatures
5                      Trainen zelf
6                      2 Vacatures
7                      2 Vacatures
8                      2 Vacatures
Midweek         Trainen zelf

Junioren
A1 en A2         2 trainers, 2 vacatures
A3                    2 trainers, 0,5 coach (alleen wedstrijden)
A4                    2 trainers, 0,5 coach (alleen wedstrijden)
A5                    2 vacatures
A6                    1 trainer, 1 vacature

Aspiranten
B1                    2 trainers
B2                    2 trainers
B3                    1 vacature, 1 assistent (ouder) , 1 coach (alleen wedstrijden)
C1                    2 trainers, 1 senior begeleider
C2                    2 trainers en 1 assistent (ouder)
C3                    2 vacatures

Pupillen
D1                   1 trainer, 1 senior begeleider
D2                   3 trainers
D3                   2 vacatures
E1                    3 trainers
E2                    2 trainers
E3                    2 trainers
E4                    3 trainers
F1                    3 trainers