Senang: een nieuwe huurder op onze accommodatie

Hondenschool Senang - Dalto

We verwelkomen op onze accommodatie een nieuwe huurder: Senang, een school voor puppy- en hondentraining. Een deel van het grasveld achter het clubgebouw wordt verhuurd aan deze nieuwe school voor hondentraining, een initiatief van onze dorpsgenote Tessa van Lammeren. De komst van Tessa’s school is uitgebreid in overleg geweest tussen SokD, het Dalto-bestuur, Kinderopvang BLOS en de Gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Voor SokD betekent dit een nieuwe stroom van inkomsten aan het korfbal in Driebergen – dat is het doel van de stichting. De komst van Senang is meer dan welkom nu er het afgelopen jaar door COVID veel kantine-inkomsten zijn weggevallen.

Hondenschool Senang gaat de puppy- en hondentrainingen verzorgen op een deel van grasveld achter het clubhuis. De komende tijd wordt er een hekwerk geplaatst om het deel van het terrein af te scheiden. Daarnaast krijgt Senang een eigen ingang ter hoogte van de loods van De Speelweek & De Sparrenarren. De activiteiten van Senang starten zondag 28 maart op kleine schaal.

De activiteiten van Senang zijn altijd gescheiden van die van Dalto. De trainingstijden van Senang zijn niet tegelijk met reguliere trainingstijden en wedstrijden van Dalto. Het grasveld dat Senang gebruikt, blijft ook beschikbaar voor evenementen van Dalto zoals het Schoolkorfbal of Dalto-festiviteiten.

Contact SokD-bestuur, Carel Wielinga, m 06 5198 9566.
Contact Tessa van Lammeren m 06 2939 4090.

De site van Hondenschool Senang is nog in de maak, maar Senang is al wel te vinden op facebook.

Was getekend,
Stichting ondersteuning korfbalbeoefening Driebergen en bestuur Dalto/Klaverblad Verzekeringen