Sinterklaas bij Dalto

Sinterklaas bij Dalto

5 december is het weer zo ver. Pakjesavond!

Alle Daltokinderen hebben zich het hele jaar goed gedragen om op deze mooie avond zo veel mogelijk pakjes uit te mogen pakken.

Natuurlijk komt de Sint dit jaar ook weer bij Dalto langs! Dit zal plaatsvinden op woensdag 4 december van 16:45 tot 19:00 uur,  in Hoenderdaal, voor de Kangoeroes, F- en E- jeugd en Speciaal korfbal.

Vorige week ontvingen wij het volgende bericht van Sinterklaas:

Beste sportievelingen van Dalto,

Na de reis in onze stoomtrein zijn we aangekomen in Apeldoorn. Mijn Pietjes zijn nog wat moe maar voor de beste korfbalclub van Nederland hebben ze nog wel wat energie over. Daarom kom ik net als vorig jaar gewoon bij jullie langs. Dan kunnen de Pieten misschien nog wat leren van alle talenten die er bij Dalto rondlopen en zullen we een test doen, wie van de korfballers geschikt is als Piet. Misschien gaan er dan wel een aantal mee terug in de trein naar Spanje…

Na deze zware training zullen we te weten komen welke kinderen er braaf zijn geweest dit jaar. Mijn pieten hebben namelijk goed opgelet tijdens alle trainingen en wedstrijden en weten nu wie er goed zijn best heeft gedaan!

Hopelijk gaan alle kinderen met een diploma, cadeautje en een gevulde buik van het strooigoed weer naar huis.

Tot dan lieve korfbalkindertjes,
Groeten van de Sint en alle Pieten

• Vul alstublieft onderstaand formulier in zodat wij weten hoeveel kinderen er komen.


Aanmelding Sinterklaas bij Dalto