SKF A1 – Dalto/Jumbo van Veldhuizen A1, uitslag 12-32

Het (redelijk late) verslag van Dalto/Jumbo van Veldhuizen A1

Hoi, we begonnen niet heel goed maar pakten het op en hebben uiteindelijk met 32-12 gewonnen! Dikke prima. Zien jullie volgende week bij Achilles die we de grond in gaan stampen. Joe. (sorry we moesten van Rick genuanceerd zijn onder het al te veel weggeven van info aan de concurrentie).

Nee hoor, dat is een grapje. Hieronder volgt het echte verslag!

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd SKF A1 – Dalto A1 op het programma. Op papier een makkelijke wedstrijd, maar we wisten dat SKF een vertragende ploeg was en we het vooral onszelf daardoor erg moeilijk zouden kunnen maken. Om onze voorbereiding helemaal af te maken, mochten de sterren van de A1 oplopen bij SKF . Wie wilt dat nou niet? Het ging naar ons idee niet helemaal zoals verwacht en het was nogal chaotisch, maar gelukkig ging één ding wel goed: Ellen keek zowaar de goede kant op!! (: In dit verslag zit ook een filmpje om even de positieve kant van het oplopen te belichten!

Wij begonnen niet erg sterk aan de wedstrijd en lieten SKF tot overbodige kansen komen. De focus was nog niet aanwezig. We hadden moeite met het vertragende spel van de Veenendalers. Zij bleven mee scoren waardoor wij niet echt los konden komen. Dit resulteerde in een matige ruststand van 8-13.

Het sprak voor zichzelf wat er in de rust besproken werd. Over het algemeen ging het prima, maar we deden onszelf echt te kort. We waren een wedstrijd tegen onszelf aan het spelen en we moesten ervoor zorgen dat we ons niet lieten meeslepen in het vertragende spel van SKF .

We gingen vol goede moed de tweede helft in en dit resulteerde in een beter spel van onze kant. Vooral verdedigend zat het goed in elkaar. In de hele tweede helft hebben we namelijk maar 4!! doelpunten doorgelaten. Echt iets waar we trots op mogen zijn. Ook ging het aanvallend lekkerder lopen en kwamen we op langere aanvallen met meerdere schoten. Dit leidde tot veel goals. Zo maakten we onze zwakke eerste helft weer goed en floot de scheids af met een stand van 12-32 op het scorebord. Een uiteindelijk goede uitslag, maar een wedstrijd met veel leerpunten waar we aan gaan werken.

Zoals we eerder al noemden spelen we aankomende zaterdag een wedstrijd tegen Achilles A1. We hopen jullie uiteraard allemaal te zien Om 11:20 uur in Den Haag! Vindt u dit nou net als Justin iets te vroeg en te ver weg, dan kunt u de komende drie weken achter elkaar thuis in Driebergen van ons komen genieten. Tot dan!

Anne en Fenna