Vacature kantinemanager

Willemijn, huidige kantinemanager SOKD

Willemijn, huidige kantinemanager SOKD

Gezocht: een nieuwe Willemijn: ‘Kantine Manager’ m/v

Een schitterende nieuwe accommodatie. Een gezellig clubhuis, dat een behoorlijke omzet oplevert. Allemaal dankzij een goed lopende kantinecommissie. Ontbreekt daar iets aan? Ja, want Willemijn stopt na drie jaar met haar werkzaamheden voor de kantine.

Als besturen van Dalto en SokD (de exploitatie van de kantine loopt via ‘de Stichting’) zijn we op zoek naar een vervanger van Willemijn. Laten we de functie voor het gemak Kantine Manager noemen. Zeker een belangrijke functie, want je vervult een beleidsmatige, coördinerende rol en verbindende rol tussen de kantinecommissie, het SOKD-bestuur en het Dalto-bestuur .

De kantinecommissie stáát en verricht veel goed werk. De Kantinemanager neemt de meer beleidsmatige taken op zich. Prijsbeleid, assortimentsbeleid, verhuurbeleid, contacten met de BSO. Dan zit er nog een heel mooi project aan te komen: de NK’s veldkorfbal die we vanaf 2021 mogen organiseren. Dat vraagt het nodige aan projectmanagement.

Ben je iemand of ken je iemand die hiermee aan de slag wil? Heb je affiniteit met horeca, facilitair management, gastvrijheid? Laten we dan snel een kop koffie drinken in het clubhuis. Vraag Willemijn zelf (06 1543 7314), Carel (secretaris SOKD, 06 5198 9566) of Renze (voorzitter SOKD, 06 5197 1361) om meer info en de uitgebreide functie- en taakomschrijving.

Renze