Sponsor Websitetoday.nl stelt zich voor

Websitetoday.nl

Rick Memelink, eigenaar van Websitetoday.nl en sinds deze week bordsponsor bij Dalto, stelt zijn bedrijf hieronder aan u voor. Rick, welkom en veel succes!


Websites maken, dat is wat ik doe!

U wilt graag een website, maar u heeft geen idee hoe u dat nu moet aanpakken. En dan zijn er ook nog tal van verschillende aanbieders die voor u een website willen maken. De prijzen lopen ook nog eens behoorlijk uiteen. Van een paar honderd euro tot duizenden euro’s. Of u heeft al een website, maar die is aan vernieuwing toe. U wilt namelijk dat hij goed zichtbaar is op een mobiel of tablet en niet alleen op uw PC. Tegenwoordig bekijken we namelijk steeds meer websites via een mobiel apparaat.

Ik (Rick) kan u helpen! Sinds dit jaar maak ik professionele websites. Begonnen door een uit de hand gelopen hobby. Ik richt mij met name op de mensen die het nét niet zelf kunnen, maar ook geen duizend(en) euro’s kwijt willen zijn aan een website. Alleen met een Facebookpagina redt u het tegenwoordig ook niet meer. Want, hoe kan mijn buurvrouw u nu op Facebook bekijken, als zij zelf geen Facebook heeft? U loopt omzet mis als u niet zichtbaar bent op het internet. Of u nou schilder bent, een aannemersbedrijf heeft, meubels maakt als hobby, postzegels verzamelt, fietsen opknapt, of muziekles geeft, het maakt niet uit. Ik maak een website voor iedereen die zichzelf of zijn onderneming wil laten zien op het internet.

Het maken van websites is voor mij altijd interessant gebleven. Het mooiste vind ik, dat ik direct resultaat zie van mijn werk. Dat is in het onderwijs of als trainer wel anders. Een hele poos geleden werd ik gevraagd of ik nog steeds een website kon maken. Ik moest eerlijk bekennen dat er tegenwoordig veel veranderd is en ik durfde het eigenlijk niet aan om voor die persoon een website te maken. Het zou immers veel te amateuristisch zijn. Juist dát moment is voor mij een trigger geweest om mijzelf het maken van websites weer kundig te maken. Het leidde tot de oprichting van Websitetoday.nl. Een eenmansbedrijfje dat ik naast mijn huidige fulltime baan erbij doe. Op mijn eigen website kunnen mensen rustig rondkijken en zich inlezen. Daarnaast zijn mijn huidige projecten en voorbeeld thema’s zichtbaar ter inspiratie!

vinkje Ik regel alles van A tot Z.

vinkje Ik zorg voor persoonlijk contact, zodat ik mij goed kan inleven in uw wensen.

vinkje

Ik ben creatief en ruimdenkend.

vinkje Ik zoek altijd naar de beste oplossingen.

vinkje Ik blijf u ondersteunen, ook nadat u online bent!

vinkje U krijgt altijd een handleiding hoe u uw website kunt onderhouden.

vinkje

Moderne website, met een door u gekozen design.

vinkjeUitstekend zichtbaar op mobiel en tablet.

vinkjeInclusief vele mogelijkheden zoals formulieren, google maps, webshop, blog etc.

vinkjeDomeinnaam en webhosting naar keuze.

vinkjeZichtbaar op Google en andere zoekmachines.

Maar er is nog veel meer, neemt u vooral contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden! En wie weet is uw website mijn volgend project!