Sponsorkansen bij Dalto

Dalto Sponsorcommissie

Sponsormogelijkheden

Ook dit jaar zijn er diverse mogelijkheden rondom de wedstrijden van Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1 en 2 voor wat betreft sponsoring. Zo zijn er nog een aantal bordposities in te vullen voor de Livestreamzijde en bestaat er de mogelijkheid om wedstrijdballen af te nemen. Ook kunt u zendtijd op de livestream kopen voor een reclameboodschap.

Een wedstrijdbal voor Dalto 1 is €121,- inclusief BTW. Voor Dalto 2 kost de wedstrijdbal €60,50 inclusief BTW. Voor die bijdrage krijgt u:

• Aankondiging op de website gedurende een week
• (stuur eventueel uw logo mee);
• Vermelding in het programmaboekje;
• Vermelding door de speaker;
• Gratis entree bij Dalto 1 voor 2 personen;
• Het is mogelijk om de wedstrijdbal symbolisch te overhandigen.

Dalto sponsoring wedstrijdbal

Boarding

Voor wat betreft de boarding. Er zijn nog zes posities over. Dat wil zeggen dat er al 30 zijn ingevuld. Zoals eerder genoemd zijn dit bordposities die zichtbaar zijn op de Livestream. Met onze ontwikkelingen op technisch vlak, komt u dus gegarandeerd in beeld. Borden op livestreamposities kosten €278,30 per jaar, inclusief BTW.

Livestream Dalto

Reclameblok livestream

Ook kunt u een reclameblok laten plaatsen in de livestream. Uw reclameboodschap wordt dan tijdens de live-uitzending van Dalto 1 uitgezonden.

De kosten van dit reclameblok kost u € 181,50 inclusief BTW voor het hele seizoen 2018-2019.

Wilt u hulp bij het maken van een spetterende reclameboodschap, via Rick Memelink van Websitetoday (0617422991) kunt u de mogelijkheden bespreken.

Bij interesse voor een of meerdere reclame-uitingen, mail de sponsorcommissie via Peter van den Berg op peterenmargret@hotmail.com of bel 0625008270.

Namens de Hoofdklassemanager en bestuurslid Sponsoring & PR,
Peter van den Berg en Ben Mansvelder