Sponsormogelijkheden Korfbal Leaguewedstrijden

Start Korfbal League komt dichterbij voor Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Zoals het er nu voorstaat zal op zaterdag 16 januari Dalto de eerste wedstrijd in de 2020-2021 Korfbal League-competitie spelen. De wedstrijden zullen deze keer allemaal zonder publiek gespeeld moeten worden. Maar gelukkig geeft de techniek Dalto de mogelijkheid om deze wedstrijden via de livestream direct in de huiskamers van korfballend Nederland te brengen. Daarnaast worden samenvattingen van alle Korfbal League-wedstrijden op een later tijdstip uitgezonden en zijn de wedstrijden zo geprogrammeerd dat je in een weekend meerdere wedstrijden kunt kijken.

Ondanks dat wij niet in een vol Hoenderdaal kunnen spelen bieden de livestreams van de thuiswedstrijden en de uitzendingen met de samenvattingen nieuwe kansen voor ondernemers. Naast de welbekende mogelijkheden als het sponsoren van een wedstrijdbal of het zijn van wedstrijdsponsor, kunnen we aanbieden om tijdens de live-uitzendingen specifieke reclameboodschappen te tonen. Ook zijn we beschikbaar om met u in gesprek te gaan over uw eigen specifieke ideeën. Indien gewenst kan Dalto helpen bij het maken van een teaser/reclameboodschap.

De volgende sponsorpakketten bieden wij aan:

Sponsoring KL Dalto

Als u interesse heeft in één van bovenstaande sponsormogelijkheden of zelf een andere sponsormogelijkheid met ons wilt bespreken, kunt u contact opnemen met Peter van den Berg (appen/bellen 06-25 00 82 70 of mailen naar peterenmargret@hotmail.com).

Het thuisprogramma voor Dalto/Klaverblad Verzekeringen ziet er als volgt uit:
16-01-2021 19:30 uur
Dalto/Klaverblad Verzekeringen – DVO/Accountor.
Balsponsor Zhimble

30-01-2021 20:30 uur
Dalto/Klaverblad Verzekeringen – Fortuna/Delta Logistiek.
Balsponsor Sanbury’s

06-02-2021 19:30 uur
Dalto/Klaverblad Verzekeringen – KCC/CK Kozijnen

27-02-2021 18:30 uur
Dalto/Klaverblad Verzekeringen – DOS’46

20-03-2021 20:00 uur
Dalto/Klaverblad Verzekeringen – Top/Litta

Datum en tijd Play-offs  onbekend.

Livestream Dalto