Sport BSO DOL FIJN gaat verder als Sport BSO BLOS

BLOS Sport BSO De Woerd Daltosite

Van DOL FIJN naar BLOS kinderopvang
Sport BSO DOL FIJN wijzigt van naam. Met ingang van 1 december 2020 hoort DOL FIJN Kinderopvang officieel bij BLOS kinderopvang. Daarom zal de naam van de locatie veranderen in BLOS Sport BSO De Woerd.

Sport en spel
BLOS Sport BSO De Woerd zet kinderen van 4 tot 13 jaar in beweging. Plezier staat daarbij altijd voorop. De kinderen maken kennis met diverse soorten sport en spel en ontdekken wat ze leuk vinden om te doen. Daarbij maken we gebruik van de velden. Ook is er gelegenheid om aan binnenactiviteiten mee te doen. Niets moet, (bijna) alles mag. De middagen vliegen voorbij!

Talenten ontdekken met DoenKids!
Dankzij het toffe activiteitenprogramma van DoenKids!, waar Sport BSO De Woerd per januari 2021 gebruik van zal maken, wordt het aanbod nog breder, leuker en leerzamer. Spelenderwijs ontwikkelen de kinderen zich en leren ze aan de hand van vijf talentontwikkelingen iedere dag iets nieuws. Welke dat zijn lees je op de website van BLOS. Wekelijks worden ouders op de hoogte gebracht van het activiteitenprogramma op de BSO en ontvangen ze leuke foto’s en berichten via het BLOS ouderportaal en de -app. Zo blijf je op de hoogte van de avonturen van je kind!

Wil je meer weten?
Neem dan eens een kijkje op de locatiepagina van Sport BSO De Woerd en ontdek daarnaast via de website wat BLOS kinderopvang te bieden heeft. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding!

BLOS Kinderopvang Daltosite