Sporten bij Hoenderdaal

Stronger Together Hoenderdaal Daltosite

Sinds afgelopen maandag hebben wij onze golf, tennis en padel activiteiten voor een deel, uiteraard met inachtneming van de veiligheidsregels, weer opgestart. Het was enorm fijn om zoveel blijde gezichten en weer beweging op Hoenderdaal te zien! Minder vrolijk werden wij uiteraard van het bericht dat ons fitnesscentrum en andere binnen sportfaciliteiten nog even gesloten moeten blijven, maar wij zijn niet voor één gat te vangen. Vandaar dat wij verheugd zijn te melden dat wij vanaf a.s. maandag diverse groepslessen, fitness workouts en yoga- & pilateslessen buiten gaan aanbieden! Vanzelfsprekend ook met inachtneming van de veiligheidsregels want gezondheid staat voorop!

Vanaf dit moment zullen wij voorlopig ook even stoppen met online lessen. Uiteraard kun je thuis nog wel steeds lessen en workouts doen die op ons Youtube kanaal staan, maar leuker is natuurlijk als je weer naar Hoenderdaal komt en meedoet. We hebben je gemist!

De afgelopen maanden hebben wij, in tegenstelling tot veel andere sportscholen, al onze leden vrij gehouden van betaling. Het moment dat je je inschrijft voor één van de groepslessen, workouts of yoga & pilates lessen, zal het moment zijn dat wij jouw abonnement weer zullen activeren. Wij vertrouwen erop dat deze methode kan rekenen op jouw begrip en dat je onze coulance de afgelopen periode hebt gewaardeerd. Uiteraard komt je eventuele support abonnement vanaf dat moment te vervallen. Mocht je ons de afgelopen maanden op deze manier hebben gesteund, dan willen wij je hiervoor heel hartelijk bedanken. All inclusive leden die lessen gaan gebruiken krijgen van ons tot nader bericht het gereduceerde abonnement zoals eerder gecommuniceerd. Hiermee kunnen zij golfen, tennissen, padellen en nu dus ook alle lessen en workouts mee doen. Bij iedereen die nog niet mee doet met de buiten lessen, blijft het abonnement tot nader bericht nog slapend staan.

Onderstaand kun je lezen welk programma we de komende weken aanbieden en hoe je hieraan kunt deelnemen. Komende week zijn in ieder geval de weergoden ons goed gezind. Hopelijk kunnen wij weer rekenen op jouw komst. Heel graag tot gauw!

• Voor meer info, kijk op Hoenderdaal.com.

• Kijk ook op de Online Workouts en groepslessen van Hoenderdaal.