Staf selectie 23/24+ krijgt vorm, David Fokker toegevoegd als assistent-coach

Persbericht Dalto

David Fokker assistentcoach selectie Dalto

David Fokker (foto Marco Spelten)

De staf van Jesper Oele, hoofdtrainer met ingang van het veldseizoen, krijgt steeds meer vorm. David Fokker, nu betrokken als individueel trainer bij de selectie, wordt assistent-coach.

Fokker (38) is geen onbekende bij Dalto. In de voorbije jaren was hij actief als individueel trainer en in de 20 jaar die hij betrokken is bij de vereniging heeft hij diverse rollen vervuld als trainer, lid van de technische commissie en als bestuurslid met portefeuille vrijwilligerszaken.

David Fokker over zijn aanstelling: “Ik ben nu 20 jaar betrokken bij Dalto en dat ik nu met een goede vriend ons vlaggenschip mag begeleiden naar topprestaties is een ambitie die verwezenlijkt wordt. Ik kijk met vertrouwen uit naar de samenwerking met Jesper, Leen en de overige leden van de staf”

Edwin Wolswinkel: ”met het aanstellen van David, hebben we naast een clubman ook iemand die complementair is aan Jesper, waarbij ze allebei aandacht hebben voor zowel het team als ook voor het individu. Beide heren passen in de visie die we hebben als club: met een talentvolle groep dominant korfbal spelen en op termijn uitgroeien naar een stabiele Korfbal League club. “