Sterrenbos BSO – nieuwe bordsponsor

BSO Sterrenbos Banner Daltosite

Ook Sterrenbos Buitenschoolse opvang heeft met zijn reclamebord een plek gevonden langs ons veld. Hartelijk welkom bij onze club en dank voor jullie vertrouwen!
Onderstaand stelt de BSO zich voor.


Beste Dalto-lid,

Graag stellen wij ons aan je voor. Wij zijn buitenschoolse opvang Sterrenbos. We zijn in Zeist en Driebergen gevestigd. Al sinds 2010 is het onze passie de kinderen een leuke BSO-tijd bij ons te bieden.

We hebben op alle locaties zowel binnen als buiten alle ruimte om te spelen en leuke dingen met elkaar te ondernemen. Kinderen kunnen bij ons altijd aan georganiseerde activiteiten meedoen. Ook gaan we geregeld op pad in de mooie omgeving van Driebergen en Zeist. Maar natuurlijk krijgen de kinderen ook alle ruimte zelf te spelen, chillen of een boekje lezen op de bank. Het is tenslotte hun vrije tijd!

Handig om te weten is dat wij naast onze actieve en gezellige opvang ook breng- en haalservice bieden naar en van (sport)clubs.

We vinden het erg leuk dat we ons bestaan aan je kenbaar mogen maken door middel van een mooi reclamebord op een van de velden van de club! Mocht je meer informatie willen over ons? Neem dan gerust contact met ons op. Heel graag tot ziens!

www.bsosterrenbos.nl
info@bsosterrenbos.nl

BSO Sterrenbos Reclamebord Dalto