Steun onze sponsoren en Driebergse ondernemers!

Corona heeft impact op ons allemaal. Thuiswerken, kinderen niet naar school en ons favoriete spelletje gaat niet door.
Ook de Driebergse ondernemers en sponsoren van Dalto ondervinden door alle maatregelen problemen. Ze zien hun restaurants gesloten worden, minder mensen in de winkel of juist te veel op hetzelfde moment.

Namens Dalto wil ik jullie oproepen om verstandig boodschappen te doen. Dan gaat het natuurlijk voornamelijk over de samenstelling (ga alleen!), maar ook aan wie je de omzet gunt. Onze sponsoren en overige Driebergse ondernemers nemen een belangrijke rol binnen ons dorp en zorgen ervoor dat jij en ik een betaalbaar lidmaatschap kunnen hebben bij Dalto. Laten we in deze zware tijden ook extra denken aan hen.

Dalto heeft een grote maatschappelijke impact op de Heuvelrug en ik wil dit kanaal dan ook gebruiken om de niet-sponsors, oud-sponsors en wellicht toekomstige sponsors van onze club Dalto te ondersteunen.

Zo haal ik een extra flesje wijn bij de Mol, ik doe verstandig boodschappen bij Jumbo van Veldhuizen, bestel een extra bordje Carpaccio bij de Vagebond of spareribs bij Bistro Paul, neem een bon af bij Brocante, etc. Dus ondersteun de (Driebergse) ondernemers! Een totaaloverzicht van sponsoren vind je hier: sponsorinformatie/#overzichtsponsors

Met sportieve groet,

Ben Mansvelder
bestuurslid sponsoring & PR
Dalto/Klaverblad Verzekeringen

sponsoring@dalto.nl
06-12450727