Teambuilding uitje Dalto 3 & 4

Beachsporten, een survivalbaan en een bbq: een geslaagde dag!

Afgelopen zaterdag 28 augustus 2021 was het dan zover, het teambuilding uitje Dalto 3 & 4.

Teambuilding Uitje Hang On Op Het Water

Dit jaar maken een aantal nieuwe gezichten en oude bekenden onderdeel uit van Dalto 3 & 4. Daarom is een teambuilding uitje altijd belangrijk om elkaar ook naast het korfbal te leren kennen. Zeker na ruim een jaar met Corona en nu het weer mogelijk is om activiteiten te ondernemen.

De grootste groep verzamelde om 10.30 uur bij Dalto en daarna vertrokken we richting de zandvlakte tegenover Camping Het Grote Bos in Driebergen.  In de ochtend stonden er drie soorten spellen op het programma:

  • Beach volleybal
  • Beach voetbal
  • Spikeball

Er werden zes groepen gemaakt en er werd fanatiek deelgenomen aan elk spel en spontane voorbijgangers waren aandachtig toeschouwer. Na een uur lang elkaar uit te dagen, was het tijd voor een welverdiende zelfgemaakte lunch.

Na de lunch werd de oversteek gemaakt naar camping Het Grote Bos om daar deel te nemen aan de survivalbaan onder leiding van de begeleiders van Hang on. Het begon met een rustige warming up, maar daarna werden de uitdagingen groter en hoger. Diverse hindernissen boven land en boven het water moesten worden afgelegd. Ook de technieken om hindernissen te nemen werden besproken door de begeleiders van Hang on. Als afsluiting werd er nog een onderlinge wedstrijd georganiseerd zodat nog even alle remmen los konden en ook deze activiteit te kunnen afsluiten.

Iedereen was lekker vies van alle activiteiten door het water, zand en obstakels. Het was tijd voor een verfrissende douche om ons klaar te maken voor een BBQ bij de familie Engelenburg in Driebergen.

Na een geslaagde BBQ kunnen we terugkijken op een leuke dag en eens kijken hoe aankomende dinsdag iedereen weer op het trainingsveld staat!

Namens trainersstaf van Dalto 3 & 4

Mathieu

Teambuilding Uitje Hang On