Tennishal Hoenderdaal wordt tijdelijke vaccinatielocatie

Hoenderdaal vaccinatielocatie - Daltosite

Graag brengen wij je op de hoogte van het nieuws dat de GGD regio Utrecht in samenwerking met de gemeente Utrechtse Heuvelrug en Hoenderdaal deze maand een vaccinatielocatie in de tennishal van Hoenderdaal gaat openen. De GGD gaat hier de komende maanden (tot 1 oktober) inwoners uit de regio vaccineren tegen COVID-19.

Als Hoenderdaal zijn wij om meerdere redenen blij dat wij de GGD hiervoor onderdak mogen bieden. Ten eerste omdat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de landelijke vaccinatieoperatie die ons hopelijk gaat helpen bij de terugkeer naar een “normalere” samenleving. Ten tweede kunnen wij de huuropbrengsten goed gebruiken in een periode waarin onze omzetten zwaar onder druk staan. En als laatste is het een mooie gelegenheid voor ons om iedereen uit de regio die ons nog niet kent kennis te laten maken met onze mooie sportfaciliteiten.

Om ervoor te zorgen dat de locatie z.s.m. open kan, wordt de tennishal medio februari ingericht, veiligheidsmaatregelen getroffen en bewegwijzeringsborden in de omgeving geplaatst. Indien noodzakelijk zullen verkeersregelaars aanwezig zijn om het verkeer in goede banen te leiden. Meer informatie over de vaccinatielocatie kun je vinden op www.ggdru.nl.

De GGD zal drie van de vijf tennisbanen gebruiken, hetgeen inhoudt dat er in de periode van maart tot en met september twee binnenbanen beschikbaar blijven voor de vrije verhuur, gebruik door Risenborgh leden bij slecht weer en voor Tennisschool Becico en TIN. Uiteraard is het e.e.a. met alle betrokken partijen afgestemd. Alle winter tenniscontractanten hebben inmiddels een separate mail ontvangen over de invloed van het bovenstaande op hun wintertenniscontract.

Wij hopen van harte dat het vaccineren er mede toe leidt dat er zo snel mogelijk weer volop gesport mag worden op Hoenderdaal en dat wij jou weer mogen verwelkomen in ons sportcafé of op ons terras.

Blijf gezond en in beweging!

Team Hoenderdaal