Timon den Hertog volgend seizoen trainer Dalto/Klaverblad Verzekeringen 2

Timon den Hertog - Dalto

Timon den Hertog

Dalto/Klaverblad Verzekeringen presenteert Timon den Hertog als trainer van het tweede team

De van Synergo (Utrecht) afkomstige Timon den Hertog complementeert daarmee de staf van Dalto/Klaverblad Verzekeringen voor het seizoen 2021/22 en verder. Timon volgt Ruud van de Hoef op die na een succesvolle periode in Driebergen, hoofdtrainer wordt bij CKV Odik in Barneveld.

Bij Synergo had Timon sinds 2017/2018 het eerste team onder zijn hoede. Hij heeft zijn KT4 opleiding afgerond en is zelf opleider van KT2 en KT3 namens het KNKV. Timon: “Spelers kunnen meer dan ze zelf nu weten. Beter leren korfballen en dan presteren als de druk hoog is, dat is mijn uitdaging!”

Paul van de Griendt, namens de tc van Dalto: “Met den Hertog haalt Dalto een trainer binnen die zichzelf de afgelopen jaren heeft bewezen als een enthousiaste, creatieve en out-of-the-box trainer die aansluiting vindt bij een talentvolle groep. Hij is ook sterk in de mentale kant van de sporter”.

Technische staf

Met de komst van Timon den Hertog en het aantrekken van David Fokker als talententrainer is de staf van Dalto/Klaverblad Verzekeringen op volle sterkte. Eerder werd bekend dat de overeenkomst van Barry Schep wordt omgezet naar een intentie voor langere periode. Ook diens assistent Jesper Oele blijft bij Dalto.