Tjeu van der Lit & Damy van der Kaaij nieuwe trainer-coaches Dalto/Jumbo Van Veldhuizen A1

De Technische Commissie is verheugd om te kunnen melden dat Tjeu van der Lit (24) en Damy van der Kaaij (25) volgend seizoen voor de A1 staan.

Tjeu en Damy zijn sinds hun jeugd teamgenoten bij GKV/Enomics en al lange tijd goede vrienden. Tjeu is bijna tien jaar actief als trainer-coach (waaronder SKF en HKC (H) A1), waarvan de laatste twee seizoenen samen met Damy. Dat bevalt goed en samen zullen zij hun trainerscarrière voortzetten bij Dalto.

We hebben gemerkt dat Tjeu en Damy twee jonge, fanatieke en enthousiaste trainer-coaches zijn, die nu al zeer betrokken zijn bij de voorbereiding voor volgend seizoen en bereid zijn om er veel energie in te steken. De intentie is dat zij drie seizoenen voor de groep zullen staan.

Tjeu en Damy

Tjeu van der Lit & Damy van der Kaaij

Tjeu over zijn eerste indruk:

“Dalto is een club met veel historie waar korfbal écht centraal staat en die niet bang is innoverend te zijn. We denken dat we de komende jaren met jonge gemotiveerde talenten aan de slag kunnen gaan hebben daar hartstikke veel zin in!”

Damy over hun nieuwe uitdaging:

“We hopen bij Dalto samen te kunnen werken met talenten die erg gemotiveerd zijn om zichzelf te ontwikkelen om uiteindelijk door te kunnen stomen naar de selectie. We gaan proberen om de spelers zoveel mogelijk handvaten aan te reiken om hun doelen te behalen.”

Trainer-coaches voor de A2
Bij de A2 zal volgend seizoen Michiel van Amerongen voor de groep staan. Hij maakt de overstap na een aantal seizoenen de B1 begeleid te hebben. Uiteraard zijn we daar erg blij mee! De Technische Commissie is nog op zoek naar een trainer-coach die naast Michiel de A2 kan begeleiden volgend seizoen.

Namens de Technische Commissie

 Wesley Dinsbach