Toernooi E- en F-jeugd

Afgelopen weken speelden onze pupillen een echt toernooi! Iedere zaterdag werden onderlinge wedstrijdjes gespeeld in teams met kinderen uit de E1, E2, E3, E4 en de F1. Voor iedereen best even wennen, want je speelt toch opeens samen met allemaal onbekende gezichten! Daarnaast was het in het bijzonder voor de F-J es éxtra spannend. Zij speelden in dit toernooi op een hogere korf en met een zwaardere bal. Gelukkig pakten ze het heel snel op, en konden ze al echt mee in het E-tjesspel!

Vorige week zaterdag was de laatste ronde wedstrijdjes, waarna het toernooi werd afgesloten met een tien minuten durende finale tussen team Geel en team Blauw. “Zaak om vanaf minuut 1 goed te zijn” werd door de coaches gezegd. Dit leken beide teams te hebben begrepen want binnen een paar minuten stond het 3-3. Maar ja, zoals dat in finales vaak gaat stagneerde de score een beetje. Het was ook best wel spannend met zoveel publiek langs de lijn! Uiteindelijk wist team blauw de overwinning binnen te slepen, Gefeliciteerd!

Ik heb weer veel kinderen zien lachen, coaches enthousiast zien roepen en scheidsrechters goed zien fluiten. Wat mij betreft een geslaagde afsluiting van dit gekke seizoen!

Een mooi seizoenseinde gewenst,

Tekst en foto’s
Floor