Trainersindeling 2022/2023 (Update #8)

Vanuit de Technische Commissie zijn Rick Memelink en Robin Meerman, samen met de andere TC-leden, volop bezig om de trainersindeling voor seizoen 2022/2023 rond te krijgen. Langzaamaan krijgt de trainersindeling steeds meer vorm. Zodra de nieuwe trainer-coaches officieel ‘Ja’ hebben gezegd, delen we dat via deze weg ook graag met jullie. We zullen dus regelmatig een update plaatsen.

Op zoek naar versterking!
We zijn daarnaast ook op zoek naar trainer-coaches voor bepaalde jaarlagen. Specifiek nu voor Dalto B3 en Dalto 3 en 4 (zie vacature). Uit eigen ervaring kunnen Rick en ik zeggen dat het een ervaring is die je niet wil missen. Wat je er allemaal voor terugkrijgt?

Waarom training geven bij Dalto?

Ook enthousiast geworden? Spreek een van de TC-leden op het veld aan of stuur een mail naar tc@dalto.nl. We horen graag van je!


Update #8 Trainer-coaches voor de D1
Adriaan van Dijk staat ook volgend seizoen voor de D1. Daar zijn we uiteraard blij mee! Hij staat er gelukkig niet alleen voor, want ook Floor Böger (nu C2) en Dennis Noordermeer (nu E1) gaan volgend seizoen met de D1 aan de slag. Beiden hopen veel van Adriaan te kunnen leren en daarnaast natuurlijk ook met hun eigen ervaring de D1 weer een stapje verder te brengen.


Update #7 Trainer-coaches voor de B1 & B2
We zijn blij om te kunnen melden dat Thijs Rodenburg weer terugkeert bij Dalto en volgend seizoen naast Nordin Stam, die inmiddels drie seizoenen ervaring heeft met de B-jeugd, aan de slag gaat met de B1. Samen zullen zij optrekken met de trainer-coaches van de B2. Daar staan volgend seizoen Nathalie Drost, Dennis den Hartog en Ivo Donkervoort voor de groep. Nathalie heeft veel ervaring met de junioren, Dennis stapt nieuw in en Ivo zal waar mogelijk aansluiten als zijn opleiding dat toelaat.


Update #6 Trainer-coaches voor de C2
We kunnen weer namen bekendmaken, drie ditmaal! Fenna Cavelaars, Twan van Huisstede en Jasper van Rooijen staan volgend seizoen voor de C2. Fenna en Twan hebben de hele jeugdopleiding bij Dalto doorlopen en zijn inmiddels ook actief als trainer-coach. Fenna inmiddels al zes jaar, vanaf de F, E en D zet zij nu de stap naar de C. Twan is bezig aan zijn tweede seizoen en heeft ervaring met de C3 en B2. Jasper is een nieuw gezicht en afkomstig van Nova/TZ, waar hij veel ervaring heeft opgedaan bij jeugdteams. We zijn blij dat hij nu een nieuwe uitdaging bij ons aangaat en samen met Fenna en Twan aan de slag gaat!


Update #5 Trainer-coaches voor de D3
Ook de D3 is voor volgend seizoen voorzien van trainer-coaches. Selma den Hartog (speelster A3) en Roma Halsema (speelster B2) staan volgend seizoen voor de groep. Beiden staan nu al samen voor de D4 en gaan samen dus ook door. Roma heeft al wat ervaring opgedaan bij de E en D en Selma gaat haar tweede seizoen in.


Update #4 Trainer-coaches voor de C1
Het tweede C-team dat voorzien is van trainer-coaches is de C1. Edwin van Kooten Niekerk blijft verbonden aan de C1 en daar komt Tycho Jongmans volgend seizoen bij. Hij maakt de overstap vanaf de D2 naar de C1. We zijn ook blij dat beiden de intentie hebben om langer aan dit team verbonden te blijven, Edwin voor drie seizoenen en Tycho voor twee seizoenen.


Update #3 Trainer-coaches voor 6 & 7
We zijn blij om te kunnen melden dat zowel Dalto 6 als 7 volgend seizoen een trainer-coach heeft. Natasja Bos maakt na vier seizoenen bij Dalto 3/4 de overstap naar Dalto 6. Voor dat team een mooie ontwikkeling na een aantal seizoenen zonder vaste begeleiding. Nu komt van alle huidige actieve trainer-coaches de meest ervaren vrouwelijke coach binnen onze vereniging voor de groep te staan. Dalto 7 gaat, naar tevredenheid van de spelersgroep, verder onder leiding van Alex Ketting. Hij gaat het tweede seizoen op seniorenniveau met deze groep in.


Update #2 Trainer-coaches voor de C3
Volgend seizoen zullen Lieke Smit en Jasmijn Sanders (speelsters van de B2) de C3 begeleiden. Lieke heeft al ervaring opgedaan bij de D-jeugd en gaat nu een stapje omhoog. Jasmijn gaat voor het eerst training geven en coachen.


Update #1 Trainer-coaches voor de D2

De eerste trainer-coaches die we aan jullie bekend kunnen maken zijn Jesper van Kooten Niekerk en Lysander Verweij. Zij spelen nu allebei nog in de B1. Jesper heeft al wat ervaring opgedaan bij de F en E en maakt volgend seizoen een overstap van de D3 naar de D2. Lysander sluit bij hem aan en heeft dit seizoen in het kader van zijn stage voor school al wat ervaring opgedaan bij de D3 en D4.