Van trainen bij Hoenderdaal naar training by Hoenderdaal…

Beste sportieveling,

Dat je momenteel niet bij ons kunt komen sporten, betekent niet dat wij stil gaan zitten en jij je portie beweging de komende weken moet gaan missen. Ons team werkt dagelijks hard aan online workouts en/of lessen die je gewoon in de woonkamer of tuin kunt doen, zodat jij lekker kunt blijven bewegen. De lessen zijn voor iedereen (lid of geen lid) gratis te volgen. Bovendien kun je 2 maanden gratis toegang krijgen tot alle lessen van Les Mills zoals Bodybalance en Bodypump.

Je kunt alle workouts en lessen vinden op onze website, ons Youtube kanaal en onze Facebook pagina. Inmiddels staan de volgende workouts al online: Yoga, Pilates, Insane en twee fitness workouts met behulp van een handdoek en een stoel. Laat je verrassen door de creativiteit van ons team!

Andersom zou het leuk zijn voor ons team als jij een foto of filmpje post op je social media terwijl jij een van de workouts doet met #trainingbyhoenderdaal. Zo blijven wij toch een beetje met elkaar in verbinding en juist dat is zo waardevol in deze lastige tijd.

Rest ons nog om onze dank uit te spreken voor de vele hartverwarmende steunbetuigingen die wij hebben ontvangen. Zorg goed voor jezelf, je gezondheid en de mensen om je heen. En uiteraard veel sportplezier gewenst.

Team Hoenderdaal


Bericht van Team Hoenderdaal

Beste sportieveling,

Onze accommodatie is 360 dagen per jaar geopend en met veel passie en plezier staat er dagelijks een enthousiast team van medewerkers en vrijwilligers voor je klaar om het jou naar je zin te maken bij het beoefenen van je favoriete sport.

Het doet dan ook pijn om te moeten berichten dat wij per direct tot in ieder geval 6 april de accommodatie zullen sluiten, maar tegelijkertijd beseffen wij ons dat dit het enige juiste besluit is voor ieder van ons op dit moment.

Vanzelfsprekend spreken wij de wens uit dat wij zo snel mogelijk weer voor je klaar kunnen staan. Blijf de komende tijd in beweging en zorg goed voor jezelf, je gezondheid en de mensen om je heen.

Team Hoenderdaal


Op verzoek van Health Center Hoenderdaal plaatsen wij hun bericht ook op onze site.

Coronaplaatje Hoenderdaal Daltosite

Sinds het Corona virus zijn intrede heeft gedaan in Nederland, krijgen ook wij af en toe vragen van gasten aangaande eventuele maatregelen die wij hebben getroffen.

Er zijn weinig maatregelen, behalve preventieve, waarop wij onze gasten en medewerkers momenteel kunnen wijzen. Wij volgen hierin de adviezen van de deskundige instanties zoals het RIVM en de GGD. Het gaat dan om de volgende adviezen:
• Was je handen regelmatig met zeep
• Hoest en/of nies in de binnenkant van je elleboog
• Gebruik eventueel papieren zakdoekjes

Aanvullend willen wij onze fitness gasten wijzen op de volgende huisregel (overigens is deze niet nieuw, maar nu des te belangrijker)
• Gebruik in de fitness een handdoek en maak je cardio apparaat na gebruik schoon met de daarvoor bestemde spray en papier.

Daarnaast hebben wij zowel bij de bar, sportdesk als bij de entree van de fitness desinfecterende handgel staan die je kunt gebruiken om je handen te ontsmetten. Tevens heeft ons schoonmaakbedrijf aangegeven extra aandacht te hebben voor het sanitair, deurklinken van het sanitair en kranen. Ook bij de wastafels in de kleedkamers van de sporthal zal (tijdelijk) zeep komen te hangen. Normaal gesproken hangt het hier niet i.v.m. veelvuldig vandalisme in deze kleedkamers.

Mocht je zelf griepachtige verschijnselen hebben, dan geldt het volgende advies:

Neem telefonisch contact op met je huisarts of de lokale GGD als je:
• Koorts hebt boven de 38 graden met luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid)
• En de afgelopen twee weken in een land/regio geweest bent met wijdverspreide verspreiding van het coronavirus: (China (inclusief Hong Kong, Macau en Taiwan), Singapore, Zuid-Korea, Iran, Italië: de gemeenten Codogno, Sesto Cremonese, Pizzighettone, Soresina, Sesto S.G., Pieve Porto Morone, Casalpusterlengo, Castiglione d’Adda, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo en San Fiorana (regio Lombardije) en V’o Euganeo, Mira (regio Veneto)
• Of de afgelopen twee weken contact hebt gehad met een patiënt met het nieuwe coronavirus.

Je huisarts overlegt met de GGD of onderzoek naar het nieuwe coronavirus nodig is.

Vanzelfsprekend geldt dat in bovenstaand geval wij zowel van onze medewerkers als gasten verwachten, dat zij thuis blijven totdat zij meer duidelijkheid hebben.

Voor alle andere mensen geldt, kom vooral lekker sporten. Sporten helpt namelijk bij het verbeteren van je weerstand 😉 !

Team Hoenderdaal