Trainingen Dalto

Vanaf 11 mei is het voor alle leeftijden toegestaan om buiten te sporten. Met uiteraard de voorwaarde dat er 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden, dat er geen wedstrijden worden gespeeld en dat er geen gebruik wordt gemaakt van de kantine, kleedkamers en/of douches.

Het voornemen is dan ook om vanaf 11 mei alle spelers toe te laten op het veld. Klik op onderstaande link voor het trainingsrooster vanaf 11 mei. We zijn aan het werven voor meer Coco’s (Corona coördinatoren), deze Coco’s zijn hard nodig om de trainingen “Coronaproof” te laten verlopen.

Klik hier voor het Coco’s-rooster.

Klik hier voor de voorlopige planning van de trainingstijden vanaf 11 mei. In deze planning zijn de tijden voor de andere teams in grijs ook al opgenomen. Alleen de teams in het zwart mogen op het veld zijn. Deze planning wordt wekelijks bijgewerkt.

Om veilig te kunnen sporten heeft Dalto een protocol opgesteld (klik hier). Dit protocol is in overeenstemming met de richtlijnen en adviezen die het RIVM en het KNKV hebben geformuleerd.
Op 12 mei is het protocol aangepast in verband met een wijziging in het protocol van het KNKV.

Voor vragen kun je contact opnemen met Edwin van Kooten Niekerk (06 – 2254 5857), Marleen Brouwer (06 – 3610 4554) of Anke Visser (06 – 2852 8627).

Voor specifieke Corona-vragen kun je bellen met Linda Schreuders (06 – 4497 6648).

Tijdens de trainingen zijn Corona-coördinatoren op het veld aanwezig in herkenbare hesjes.

Let op:
De eerder verleende toestemming voor toegang tot de kantine van het clubhuis voor bestuur en commissies is weer ingetrokken na overleg met de gemeente.

Schema trainingen

Protocol Veilig trainen

Coco’s-rooster